Dit is waarom Harry Styles-fans “Leave America” tijdens concerten luider meezingen dan de rest

Als je op TikTok zit, dan is het je misschien al opgevallen. De fans van Harry Styles zijn een trend gestart waarbij één bepaalde zin uit het lied As It Was luider wordt meegezongen dan de rest. En daar is een reden voor, want de Britse fans willen ermee aantonen dat ze niet zo blij zijn met de tourkeuzes van Styles.

Toen een paar maanden geleden het lied As It Was uitkwam, had niemand gedacht dat de zin “Leave America” zou populair zou worden. Maar daar beslisten de Britse, en bij uitbreiding Europese, fans nu anders over. Al een dikke week gaan er verschillende video’s viraal op TikTok waarin zij net die zin veel luider meezingen dan de rest. Daarmee willen ze aan Harry Styles en zijn entourage laten zien dat ze het niet eens zijn met de tourdata.

Leave America

Oorspronkelijk verwees de zin “Leave America, two kids follow her” uit As It Was naar Harry’s vriendin Olivia Wilde. Zij is een Amerikaanse en heeft twee jonge kinderen, Otis en Daisy, uit een vorige relatie met acteur Jason Sudeikis. Maar nu hebben de fans van Harry dus beslist dat de zin een andere betekenis krijgt.

Door de coronacrisis kwam de ‘Love On Tour’ van Harry Styles in het gedrang. De zanger moest noodgedwongen zijn tour uitstellen, maar toch speelde hij nog een groot aantal shows in de Verenigde Staten. Nu de zwaarste coronaperiode achter de rug is, en de zanger een album rijker is, voegde hij nog een aantal shows aan die tour toe. Maar dat viel bij veel fans niet in de smaak.

Protest

Maar die nieuwe tourdata vielen bij een groot aantal fans niet in de smaak. Styles koos er namelijk voor om veel meer Amerikaanse data toe te voegen dan Britse en Europese. En om dat aan te kaarten zingen fans die nu naar de concerten van de zanger gaan luidkeels “Leave America” mee. Of Harry en zijn entourage er aandacht aan zullen geven en of er iets aan gedaan kan worden, dat is nog maar de vraag. Het levert alleszins wel leuke video’s op.

Bekijk hier een Leave America-compilatie:

@xorainbowlouis his smirk by the third one ?? #leaveamerica #asitwas #hslotglasgow #hslotmanchester #loveontour #hslot #harry #onedirection #1d #louis #harrystyles #niallhoran #liampayne #zaynmalik #fyp #foryou #xyzbca ♬ origineel geluid ali ?
Meer
Lees meer...