Harry Styles kondigt nieuwe datum concert Sportpaleis aan

Harry Styles heeft de nieuwe data voor de Europese tak van zijn tournee ‘Love On Tour’ aangekondigd. Met die tour zal hij op donderdag 7 juli 2022 halt houden in het Sportpaleis in Antwerpen.

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar in juli kunnen we (als alles deze keer goed gaat) eindelijk genieten van een concert van Harry Styles op Belgische bodem. De Britse zanger zal op donderdag 7 juli 2022 met zijn ‘Love On Tour’-tournee neerstrijken in Antwerpen.

Twee keer uitgesteld

Normaal stond Harry Styles al op 25 mei 2020 in het Antwerpse Sportpaleis. Dat concert moest door de uitbraak van het coronavirus uitgesteld worden naar 9 maart 2021, maar ook die datum bleek te optimistisch. Daardoor werd het concert nog een keer uitgesteld.

En nu kennen we eindelijk de nieuwe datum. Harry Styles zal op donderdag 7 juli 2022, meer dan twee jaar na de originele datum, neerstrijken in het Sportpaleis in Antwerpen. Het voorprogramma zal daarbij verzorgd worden door Wolf Alice. Wie een ticket had voor het originele concert uit 2020 zal een persoonlijke e-mail krijgen van Live Nation met daarin meer informatie. Je kan daarbij je ticket voor het concert van 2020 gebruiken voor dat van 2022. Als je niet kan op de nieuwe datum, kan je nog 30 dagen een volledige terugbetaling vragen.

De algemene verkoop van de overige tickets gaat op vrijdag 21 januari 2022 om 10 uur van start op de website van Live Nation.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de nieuwe tourdata:

Meer
Lees meer...