Harry Styles helpt fan uit de kast komen tijdens concert

De Britse zanger Harry Styles (28) is bezig aan zijn wereldtournee ‘Love On Tour’. Tijdens zijn optreden in het Wembley Stadium in Londen maakte hij een Italiaanse fan zeer gelukkig. Zo hielp Styles de homoseksuele Mattia om voor het bomvolle stadium uit de kast te komen. Dat meldt de Britse krant Metro.

Voor de Italiaanse Mattia werd het concert van Harry Styles een avond om nooit meer te vergeten. Tijdens het optreden in Londen kreeg Harry een kartonnen bord aangereikt met daarop een bijzondere boodschap van een fan. “Help me uit de kast te komen”, stond erop. Harry Styles aarzelde echter geen moment en besloot om Mattia te helpen.

Regenboogvlag

De Watermelon Sugar-zanger pauzeerde onmiddellijk zijn optreden toen hij de boodschap op het bord las. Vervolgens pakte Harry een regenboogvlag op waarmee hij heen en weer begon te zwaaien. “Als ik deze vlag boven mijn hoofd zwaai, ben jij officieel gay, m’n jongen”, riep Harry tegen Mattia. De Britse zanger eindigde met een felicitatie: “Proficiat, je bent officieel een vrij man!”

Harry liet na afloop van het concert weten dat hij heel hard had genoten van de avond. “Wembley afgelopen avond was een van mijn favoriete shows ooit. Dank jullie wel, ik houd van jullie”, tweette hij. Het is trouwens niet de eerst keer dat Harry Styles een fan helpt om uit de kast te komen. Zo hielp hij vorig jaar tijdens een concert in Milwaukee nog een vrouwelijke fan uit de nood. 

Meer
Lees meer...