Harry Styles lost album ‘Harry’s House’

De Britse zanger Harry Styles heeft zijn nieuwe album ‘Harry’s House’ op de wereld losgelaten. Het is het eerste album van Harry Styles in meer dan twee jaar. Qua genre lijkt ‘Harry’s House’ op het eerdere werk van de zanger, maar in z’n teksten is hij deze keer een stuk persoonlijker.

Harry Styles is terug met zijn derde studioalbum. ‘Harry’s House’ toont opnieuw een volwassenere Harry die duidelijk zijn eigen stem gevonden heeft binnen de popmuziek.

‘Harry’s House’

We kenden de single As It Was natuurlijk al enkele maanden, maar dat is niet het enige nummer op ‘Harry’s House’ dat we eigenlijk al kennen. Want tijdens zijn optreden op Coachella speelde Harry twee nieuwe nummers. Het ging toen om Late Night Talking (nr. 2 op het album) en Boyfriends (nr. 12 op het album).

Naast de drie songs die we al kenden, staan er op het album nog tien gloednieuwe nummers. Het gaat om een verzameling van verschillende genres, die wel nog steeds gebruikmaken van de typische 70’s en 80’s sound die we ondertussen gewend zijn van de zanger. In de teksten is Harry persoonlijker dan hij ooit was. Zo gaan de nummers over zijn huidige en vorige relaties. Daarbij schuwt hij ook het thema seks niet. In Cinema zingt hij zo: “If you’re getting yourself wet for me, I guess you’re all mine”. In andere nummers heeft hij het dan weer openlijk over drugs.

Op donderdag 7 juli staat hij in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen, daar zullen we de nieuwe nummers waarschijnlijk live te horen krijgen.

Beluister het album hier op Spotify:

Bekijk hier nog eens de videoclip van As It Was:

Meer
Lees meer...