Harry Styles kondigt nieuw album ‘Harry’s House’ aan

Harry Styles komt in mei met een nieuw album, dat heeft de Britse zanger vandaag bekendgemaakt via sociale media. De afgelopen dagen teasde Harry al dat er iets aan zat te komen en nu komen we te weten dat het gaat om het album ‘Harry’s House’.

Harry Styles komt na 3 jaar met een nieuw album. Op vrijdag 20 mei 2022 zal ‘Harry’s House’ verschijnen. Dat wordt al het derde studioalbum van de Britse zanger. De aankondiging werd opnieuw op een originele manier aangepakt.

‘You Are Home’

Het mysterie begon enkele dagen geleden. Toen begon Harry Styles plots een onbekend account op Instagram te volgen. Het account had de naam ‘You Are Home’ en was geverifieerd. Op het account werden tekeningen van een deur gedeeld, met daarachter verschillende kleuren behangpapier. Accounts met dezelfde naam verschenen ook op Twitter en TikTok. Elk van die accounts had ook een link naar een website. Op die website was dezelfde deur te zien als op de foto’s op Instagram.

Fans van Harry Styles, die de zanger al door en door kennen, hadden al snel in de gaten dat het wel om een nieuw album moest gaan. En vandaag kregen ze de bevestiging. Op vrijdag 20 maart zal het derde studioalbum van Harry Styles verschijnen.

‘Harry’s House’

Het album zal ‘Harry’s House’ heten, waardoor het ook meteen duidelijk is waar de website en accounts op socialemediaplatformen naar verwezen. Harry kondigde het album aan met een foto waarin hij te zien is in een kamer die ondersteboven staat. De deur in de kamer is die vanop de website van ‘You Are Home’.

Samen met de eerste foto’s werd er ook al een videoteaser gelost. Daarin zien we enkele natuurbeelden waarna Harry verschijnt. Hij loopt op een podium waar een decorstuk van een huis omhoog wordt getrokken. In de achtergrond horen we al muziek die waarschijnlijk ook op het album te vinden zal zijn.

Bekijk hier de videoteaser voor het album:

Meer
Lees meer...