Harry Styles brengt twee gloednieuwe nummers op Coachella: Beluister ze hier

Harry Styles treedt dit weekend en volgend weekend net zoals honderden andere artiesten op in de woestijn van Indio in de Verenigde Staten. Daar gaat nu, voor de eerste keer sinds 2019 opnieuw het Coachella Festival door. En Harry Styles had een verrassing voor z’n fans.

Volgende maand verschijnt ‘Harry’s House‘, het nieuwe album van Harry Styles. Eerder kregen we al de eerste single van dat album, As It Was, te horen. Maar tijdens zijn set op het Amerikaanse festival Coachella verraste Harry met nog twee nieuwe nummers.

Boyfriends

Het eerste nieuwe nummer van Harry Styles heet Boyfriends. Harry omschrijft het nummer zelf als een disstrack over boyfriends. Hij kondigde het nummer dan ook gepast aan met de woorden: “Aan alle boyfriends ter wereld: ‘f*ck you“.

Voorlopig is het nummer nog niet te vinden op streamingplatforms en kunnen we dus enkel luisteren naar de liveversie op het podium van Coachella. Boyfriends is een heel ander nummer dan As It Was. Het is een rustiger nummer, met – zoals Harry al liet blijken – heel wat sneren naar slechte vriendjes. “Boyfriends, ze denken dat je zo makkelijk bent. Ze nemen je voor vanzelfsprekend aan. Ze beseffen niet dat ze je verkeerd begrijpen.”

Beluister hier Boyfriends live vanop het podium van Coachella (het nummer is opgedeeld in twee video’s):

Late Night Talking

Het tweede nieuwe nummer luistert naar de naam Late Night Talking en is opnieuw een heel ander nummer. Voor Late Night Talking haalde Harry een aantal koperblazers op het podium. Het nummer heeft een vrolijke vibe en heeft de typische nostalgische Harry Styles-sound.

Late Night Talking kan je ergens zien als de tegenpool van Boyfriends. Want in het nummer zingt Harry over de kleine dingen die je doet voor iemand die je graag ziet. “Het is nog maar een paar dagen en ik mis je. En niets gaat goed. Je stoot je teentje, ik maak je camera stuk. Ik zal er alles aan doen om je hierdoor te helpen. Als je je slecht voelt, dan wil ik je opvrolijken, baby. Ik wou dat ik bij je was, ik wil je opvrolijken, baby.”

Beluister hier het optreden van Late Night Talking op Coachella (opnieuw in twee delen):

Het nieuwe album van Harry Styles, ‘Harry’s House’ verschijnt op vrijdag 20 mei 2022.

Meer
Lees meer...