Van dit meisje is de stem aan het begin van Harry Styles’ ‘As It Was’

Op de nieuwste single As It Was van Harry Styles hoor je niet alleen de Britse zanger, maar aan het begin van het lied horen we ook een jonge meisjesstem. En nu weten we ook van wie die stem is. As it Was dient als voorproefje van zijn aankomende album ‘Harry’s House‘ dat op vrijdag 20 mei 2022 uitkomt.

Het was geen 1 aprilgrap, maar vorige week kwam Harry Styles met een nieuwe single. Daarmee wou hij zijn fans al een voorsmaakje geven voor zijn aankomende album. In As It Was zingt Harry over zijn strijd met bekendheid en zijn huidige relatie met actrice Olivia Wilde. Aan het begin van de song is ook een jonge meisjesstem te horen die aan Harry vraagt of ze hem nog een goede nacht mogen wensen, en dit is van wie die stem is.

Ruby Winston

“C’mon, Harry. We want to say goodnight to you.” of “Komaan, Harry. Wij willen je nog een goeie nacht wensen”, was er te horen aan het begin van As It Was. De stem was duidelijk die van een jong meisje. Na de release van de single waren er online al meteen een aantal nieuwsgierige fans die op zoek gingen naar het meisje. Nu is het ook duidelijk wie het was.

Hoewel velen dachten dat het de stem van Daisy Josephine Sudeikis (5), de dochter van Harry’s vriendin Olivia Wilde en ex Jason Sudeikis, was, lijkt het nu toch iemand anders te zijn. Het gaat namelijk over Styles’ petekind Ruby Winston (5). Dat meldt Entertainment Weekly. Ruby is de dochter van producer Ben Winston, die onder andere aan het roer van de Late Late Show staat.

In het lied maakt Harry een verwijzing naar Olivia’s kinderen, waardoor velen dachten dat ook zij een rol speelden in het lied. Dat is dus niet zo. Het valt af te wachten of Harry nog meer songs over zijn huidige relatie met de actrice zal uitbrengen. Maar dat krijgen we pas op 20 mei te horen, wanneer ‘Harry’s House’ uitkomt.

Bekijk de clip van As It Was hier:

Meer
Lees meer...