‘Ted Lasso’ seizoen 3 wordt (waarschijnlijk) het laatste

De populaire en bekroonde tv-serie Ted Lasso zal waarschijnlijk dit jaar nog eindigen. In een interview met Sunday Times liet acteur en schrijver Brett Goldstein weten dat het derde seizoen geschreven is als een einde. De AppleTV+-serie was voor het eerst in 2020 te zien, waarna het heel wat awards in de wacht sleepte.

Slecht nieuws voor de fans van de AppleTV+-serie Ted Lasso. De reeks zal waarschijnlijk eindigen na het derde seizoen, dat op dit moment in Londen wordt opgenomen. Al van in het begin lieten de makers, waaronder acteurs Jason Sudeikis en Brendan Hunt, al weten dat de reeks drie seizoenen zou tellen. Maar door het grote succes en de vele prijzen hoopten de fans toch op meer. Dat lijkt nu toch niet het geval te zijn, al heeft Apple het nieuws nog niet bevestigd.

Ted Lasso

Sinds de release van de allereerste aflevering in 2020 is Ted Lasso uitgegroeid tot een wereldwijde hit. De reeks vertelt het verhaal van een American Football-coach uit Kansas, Ted Lasso (Jason Sudeikis). Op een dag wordt hij gevraagd om een voetbalteam te gaan coachen in de Engelse Premier League. Hij komt bij AFC Richmond terecht en probeert daar zijn eeuwig optimisme door te geven aan iedereen rondom hem.

Ted Lasso ging in het midden van de coronaperiode van start en is sindsdien niet meer weg te slaan van de awardshows. De reeks werd internationaal gelauwerd en was in 2021 voor maar liefst twintig Emmy’s genomineerd. Daarvan wist de serie er zeven in de wacht te slepen.

Seizoen 3

Op dit moment wordt het derde seizoen opgenomen in Londen. En dat zou nu ook meteen het laatste zijn. Dat vertelde acteur Brett Goldstein in een interview met Sunday Times. Goldstein is naast acteur ook een van de schrijvers van de serie. “We hebben seizoen 3 geschreven alsof het het laatste zou zijn”, vertelde hij. “En spoiler alert: iedereen sterft.”

Ook Jason Sudeikis en Brendan Hunt lieten eerder al weten dat het al sinds het begin vaststond dat de serie drie seizoenen zou tellen. AppleTV+ heeft nog niet officieel gereageerd.

Meer
Lees meer...