Warner Bros. dropt officiële trailer ‘Don’t Worry Darling’ met Harry Styles en Florence Pugh

Zo’n zevental maanden kregen we de eerste teaser trailer van Don’t Worry Darling te zien. Nu onthulde Warner Bros. eindelijk ook de officiële trailer aan het grote publiek. Het is de tweede film van regisseuse Olivia Wilde na haar regiedebuut Booksmart uit 2019. Marvelactrice Florence Pugh en zanger Harry Styles spelen de hoofdrollen in Don’t Worry Darling, als een koppel dat zich in een duistere, sekteachtige organisatie bevindt.

Na de film Midsommar lijkt het hoofdpersonage van actrice Florence Pugh ook in Don’t Worry Darling een gevangene te zijn in een soort sekte. Dat zien we in de eerste officiële trailer van de film. Haar tegenspeler is niemand minder dan Watermelon Sugar-zanger Harry Styles, en toevallig ook het lief van regisseuse Olivia Wilde. Daarnaast is Wilde ook zelf te zien in de film.

Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling wordt omschreven als “een gedurfde, verdraaide en visueel verbluffende psychologische thriller” en kan de fans ook wel doen denken aan de reeks Severance van Apple TV+. Daarin komen namelijk ook thema’s als slavernij, sektes en de aard van de werkelijkheid samen.

De bijna drie minuten durende trailer van Wildes aankomende film laat ons beter kennismaken met Alice (Pugh) en Jack (Styles). De trailer werd vorige week voor het eerst vertoond op CinemaCon. Oorspronkelijk werd acteur Shia LaBeouf gecast in de rol van Jack.

Alice en haar man Jack lijken een idyllisch leven te leiden in een soort experimenteel jaren ’50 stadje genaamd Victory. Daar heeft Frank (Chris Pine) het voor het zeggen. Jack en de andere mannen brengen hun dagen door met het werken aan het supergeheime ‘Victory Project’. Alice en de andere vrouwen “brengen hun tijd door met het genieten van de schoonheid, luxe en losbandigheid van hun gemeenschap”, klinkt het. Beter gezegd, ze vragen niet hoe, wat of waar hun mannen mee bezig zijn. Er is dus duidelijk meer aan de hand dan je op het eerste gezicht zou denken. Alice stelt zich al snel vragen bij het geheimzinnige gedoe in de stad. En dat kan volgens ons niet anders dan voor problemen zorgen.

Cast en crew

Naast Pugh, Styles en Wilde spelen ook nog acteurs KeKe Layne, Gemma Chan, Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons en Ari’el Stachel in de hoofdrollen.

Het scenario geschreven door Katie Silberman, die eerder ook het script van Booksmart schreef. Het verhaal van Don’t Worry Darling komt van Carey en Shane Van Dyke en Silberman. De film wordt ook geproducet door Wilde, samen met Silberman, Miri Yoon en Roy Lee. Richard Brener, Celia Khong, Alex G. Scott, Catherine Hardwicke, Carey Van Dyke en Shane Van Dyke zijn allemaal executive producers.

De film komt op 23 september uit in de Amerikaanse bioscopen. In België zal Don’t Worry Darling hoogstwaarschijnlijk op 21 september verschijnen.

Bekijk hieronder de trailer van Don’t Worry Darling:

Don’t Worry Darling is waarschijnlijk vanaf 21 september te zien in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...