Harry Styles werkt al aan z’n vierde album

Harry’s House’, het derde studioalbum van Harry Styles, verscheen nog maar enkele maanden geleden, maar de zanger is nu al aan het werken aan de opvolger van dat album. “Ik ben altijd aan het schrijven”, liet Harry weten in een interview met Rolling Stone Magazine.

Harry Styles is op dit moment – tot ongenoegen van Europese fans – extra shows aan het houden in de Verenigde Staten. Daarnaast verschijnen binnenkort ook de films Don’t Worry Darling en My Policeman, waarin Harry telkens een van de hoofdrollen speelt. Maar tussen het optreden en acteren door heeft Harry nog tijd gevonden om aan nieuwe muziek te werken. Dat verklapte hij in een nieuw interview met Rolling Stone Magazine.

Vierde album

Harry Styles prijkt deze maand op de cover van Rolling Stone Magazine. In het interview vertelde Harry dat hij tussen de optredens in de Verenigde Staten door al tijd maakte om zijn volgende album voor te bereiden. “Ik ben eigenlijk altijd aan het schrijven”, vertelde Harry. “Ik denk dat het hele team blij is om terug aan de slag te gaan. Dat voelt zo vreemd omdat we nog maar net een nieuw album uithebben”.

De opvolger van ‘Harry’s House’ komt er dus misschien al sneller dan je zou denken. Bij Harry’s vorige albums moesten we telkens ongeveer 2,5 jaar wachten op de opvolger. Maar aangezien de zanger nu al aan het schrijven is aan nieuwe nummers, kunnen we het volgende album dus mogelijk al sneller verwachten. Al zal dat natuurlijk ook afhangen van de acteerrollen die Harry nog aangeboden krijgt in de komende maanden.

Meer
Lees meer...