Spuwde Harry Styles op Chris Pine tijdens ‘Don’t Worry Darling’-première?

Gisteren ging op het Filmfestival van Venetië de film Don’t Worry Darling in première. De afgelopen weken doken er heel wat geruchten op dat de sfeer op de set ondermaats was. En ook op de première waren er verschillende ongemakkelijke momenten. Het meest opvallende gebeurde net voor de film vertoond werd.

In Venetië verscheen de cast van Don’t Worry Darling samen met regisseur Olivia Wilde op de rode loper. Daarna nam het gezelschap plaats in de zaal om te kijken naar de wereldpremière van de film. Harry Styles en Chris Pine zaten daarbij naast elkaar en beelden lijken een wel heel vreemd tafereel te tonen.

Spitgate

Wanneer Harry Styles plaatsneemt naast Chris Pine lijkt het alsof hij spuwt op de acteur. Op het moment dat het gebeurt, lijkt Pine ook naar beneden te kijken, naar de plaats waar hij “geraakt zou zijn door Styles’ speeksel”. De beelden werden gedeeld op sociale media waar ze nu een eigen leven zijn gaan leiden.

In wat spitgate wordt genoemd, proberen fans uit te dokteren of Harry Styles echt spuwde op Chris Pine. Daarbij zijn er verschillende stromingen. Sommige mensen denken dat Harry inderdaad spuugde op Chris en dat de strubbelingen op de set daarvan aan de oorzaak liggen. De afgelopen weken doken er geruchten op dat regisseur Olivia Wilde en hoofdrolspeelster Florence Pugh elkaar niet zouden kunnen luchten. En dat zou dus ook een impact hebben op de relatie tussen Harry Styles en Chris Pine. Zo zou Harry de kant van z’n vriendin Olivia Wilde kiezen en Chris Pine die van Florence Pugh. Anderen beweren dan weer dat het niet in Harry Styles’ aard ligt om te spuwen op iemand. Die tweede stroming lijkt ons alvast iets geloofwaardiger aangezien Harry en Chris kort na “het spuugincident” gezellig met elkaar zitten te praten.

Meer
Lees meer...