Marvel deelt eerste setfoto ‘Captain America: Brave New World’ mét Harrison Ford

Hoewel heel wat Marvelprojecten niet meer zo populair zijn als de vorige jaren, zal Marvel Studios niet bij de pakken blijven zitten. Ondertussen wordt er namelijk alweer aan heel wat nieuwe films en series gewerkt. Een daarvan is de vierde Captain America-film, waar acteur Anthony Mackie voor het eerst écht als de nieuwe Captain te zien zal zijn.

Na Avengers: Endgame werd het duidelijk dat acteur Chris Evans niet langer te zien zou zijn als Captain America in het Marvel Cinematic Universe. Zijn personage gaf daarbij z’n schild door aan Sam Wilson aka The Falcon (Anthony Mackie). Hoewel dat lot in de reeks The Falcon and the Winter Soldier nog even werd uitgedaagd, lijkt die nu ook officieel de taak van “Cap” over te nemen. Dat zal verder uitgespeeld worden in de nieuwe film die op 3 mei 2024 zou uitkomen. Daarvoor is nu ook eindelijk een officiële titel.

Captain America: Brave New World

Dat Captain America 4 er zou komen, is al een tijdje bekend. Tijdens een volledige uiteenzetting van de toekomst van het MCU liet Marvelbaas Kevin Feige al weten dat Sam Wilson als Captain America zou terugkeren in zijn eigen film, maar die werd toen nog Captain America: New World Order genoemd.

Ondertussen maakte Marvel met een foto ook bekend dat de opnames van de film gestart zijn. Op die foto is acteur Anthony Mackie alvast te zien in zijn Captain America-outfit en slaat hij een babbeltje met collega-acteur Harrison Ford. Ford zal dus ook een rol spelen in de nieuwe film. Op de stoeltjes is dan ook meteen te lezen hoe de titel officieel is veranderd naar Captain America: Brave New World.

Over wat de film precies zal gaan, is niet bekend. Al zal het zonder twijfel verdergaan op de problemen in de wereld die werden vermeld in de voorgaande serie. Na Infinity War en Endgame heerst er heel wat onzekerheid over wat het juiste is en hoe mensen hun leven moeten leiden, en dat leidt tot heel extreme groeperingen die hun ideeën proberen door te drukken. Het is aan Captain America om de vrede te bewaren en alles en iedereen tot een juiste balans te brengen.

Captain America: Brave New World kent zijn wereldwijde release op 3 mei 2024.

Meer
Lees meer...