‘Deadpool 3’: Acteur Daniel Radcliffe zou geheim personage spelen in nieuwe film

Door de stakingen in Hollywood zal de release van Deadpool 3 nog wel even op zich laten wachten, maar toch wordt er volop gewerkt aan de film. In het begin van de zomer begonnen de opnames in het Verenigd Koninkrijk en daarbij zou ook acteur Daniel Radcliffe misschien aanwezig zijn geweest. Volgens verschillende bronnen speelt de Harry Potter-acteur namelijk een geheime rol.

In juli maakte Marvel Studios bekend dat de opnames voor Deadpool 3 gestart waren en dat ook de langverwachte reünie tussen Deadpool en Wolverine al had plaatsgevonden. Daarbij werd de releasedatum zelfs naar voren geschoven. Maar die komt door de stakingen opnieuw in gevaar.

Wanneer de opnames opnieuw van start zullen gaan, valt af te wachten. Maar toch staat het nieuws rond de film niet stil. Zo zou Daniel Radcliffe namelijk wel eens in de film kunnen opduiken. De acteur werd in het verleden vaak genoemd als opvolger van Hugh Jackman als The Wolverine. Of zijn rol in de film daar iets mee te maken heeft, valt af te wachten.

Deadpool 3

Deadpool 3 komt er binnenkort ook aan en daarin zal Hugh Jackman terugkeren als The Wolverine. Die film is ook de eerste nadat Deadpool officieel deel begon uit te maken van het Marvel Cinematic Universe. Maar dat zal volgens regisseur Shawn Levy alvast niets veranderen aan de hoeveelheid geweld.

Naast Jackman als Wolverine zullen ook personages als Vanessa, Colossus, de taxichauffeur, Blind Al én Peter alvast terugkeren. Wat hun functie in het verhaal zal worden, is nog niet bekend en ook over de algemene inhoud van het verhaal weten we nog niets. Maar dat we Wolverine terug te zien zullen krijgen in zijn iconisch gele X-Men pak, dat staat vast.

Daniel Radcliffe

Daarnaast zou ook acteur Daniel Radcliffe wel eens kunnen opduiken in Deadpool 3. Volgens influencer en schrijver Daniel Richtman heeft Radcliffe namelijk een rol in de nieuwe film. Over welke rol dat precies gaat, is niet bekend. Het zou namelijk om een ‘geheime rol’ gaan. Aangezien we ons in de Marvel Cinematic Universe (MCU) in de multiverse bevinden, is Radcliffe als variant van The Wolverine alvast een interessante piste.

Meer
Lees meer...