Daniel Radcliffe en Erin Darke verwelkomen eerste kindje

Daniel Radcliffe en zijn vriendin Erin Darke zijn voor het eerst ouders geworden. Het baby’tje is al enige tijd terug geboren, maar nu is er voor het eerst een foto opgedoken van de 33-jarige acteur met een buggy.

De zwangerschap van Erin Darke werd nog maar in maart dit jaar door een vertegenwoordiger van het koppel bevestigd aan de media. De twee schermen hun privéleven echter zeer hard af van de media, maar Daily Mail merkte dinsdag op dat Daniel Radcliffe met een buggy rondreed door de straten van New York. Wanneer hun kindje precies geboren is, is niet geweten. Ook het geslacht van de baby is nog niet bekendgemaakt.

Erin Darke en Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe en Erin Darke zijn beiden acteurs. Radcliffe is uiteraard vooral bekend als Harry Potter uit de gelijknamige filmreeks. Daarnaast speelde hij ook nog in heel wat andere films, zoals The Lost City, Now You See Me 2 en Weird: The Al Yankovic Story.

Darke is een 38-jarige Amerikaanse actrice, die onder andere kan kennen uit de serie The Marvelous Mrs. Maisel. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film Kill Your Darlings uit 2013. Daar speelden ze een pril koppel en blijkbaar doken na de opnames dezelfde gevoelens op. Ondertussen zijn Erin Darke en Daniel Radcliffe dus al meer dan tien jaar samen. Nu zijn ze voor het eerst ouders geworden.

Meer
Lees meer...