‘The Marvelous Mrs. Maisel’ krijgt trailer voor vijfde seizoen

Het vijfde en laatste seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel heeft een officiële trailer gekregen. Die toont hoe Midge (Rachel Brosnahan) steeds dichter komt bij alles waar ze ooit van gedroomd heeft, al lijkt dat toch nog steeds heel ver weg te zijn.

De trailer van het vijfde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat verder waar seizoen 4 eindigde. Daar kreeg Ridge namelijk – dankzij een reclamebord voor The Gordon Ford Show – een ingeving dat ze eindelijk klaar is om de weg naar de top in te zetten. In de trailer krijgen we ook de bevestiging te zien dat Gordon Ford, gespeeld door Reid Scott, terugkeert in een grotere rol.

We krijgen daarnaast ook te zien dat de minnaar van Ridge uit het park terugkeert. Die stond vorig seizoen tijdens hun vurige romance bekend als The Handsome Man, gespeeld door Milo Ventimiglia. Hun flirt leek ten einde nadat Ridge gerealiseerd had dat ze altijd die “andere vrouw” zou blijven voor hem, maar nu blijkt hij dus terug te zijn. Uit de trailer valt voorlopig wel nog niet af te leiden in welke rol dat zal zijn.

Laatste seizoen

Het vijfde seizoen The Marvelous Mrs Maisel gaat op Prime Video van start op 14 april 2023. Na dat seizoen komt er einde aan de succesreeks die van start ging in 2017. De voorbije jaren wist de serie maar liefst 23 nominaties voor de Primetime Emmy Awards te bemachtigen. Daarvan wist het er zes te verzilveren.

Bekijk hier de trailer The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5:

De eerste drie afleveringen van seizoen 5 van The Marvelous Mrs. Maisel verschijnen op 14 april op Prime Video.

Meer
Lees meer...