Trailer van ‘Deadpool & Wolverine’ is best bekeken trailer ooit

De kersverse trailer van Deadpool & Wolverine is de populairste filmtrailer ooit. Op amper 24 uur tijd behaalde die namelijk maar liefst 365 miljoen views. Daarmee verbreekt de trailer van Deadpool & Wolverine het record van Spider-Man: No Way Home uit 2021.

Afgelopen weekend was Super Bowl-weekend en dat betekent niet alleen dat we de nieuwe kampioen kennen uit de NFL, maar ook dat we hebben kunnen kijken naar een indrukwekkende halftime show en dat we overladen zijn met heel wat nieuwe filmtrailers. Een van die trailers die zondagnacht gelost is, is die voor Deadpool & Wolverine.

Deadpool & Wolverine

Die derde film uit de Deadpool-franchise komt er nu echt bijna aan. Deze zomer, vanaf 26 juli, kunnen de fans van de superheld hem opnieuw in de bioscoop verwachten. Tot nu waren er enkel foto’s van de opnames, maar tijdens de Super Bowl verscheen er ook een eerste teaser. Samen met de nieuwe teaser wordt de film – die lang door het leven ging als Deadpool 3 – ook officieel omgedoopt tot Deadpool & Wolverine.

De release van Deadpool & Wolverine is de voorbije jaren meermaals uitgesteld door de coronacrisis en de stakingen in Hollywood. Daardoor zal de film pas zes jaar na Deadpool 2 te zien zijn. Veel fans zitten duidelijk al enige tijd ongeduldig te wachten, want de eerste teaser van Deadpool & Wolverine is massaal bekeken. Over verschillende platformen heen kreeg de trailer 365 miljoen views. Dat is bijna tien miljoen views meer dan de vorige recordhouder.

(Her)bekijk de teaser van Deadpool & Wolverine hier:

Deadpool & Wolverine verschijnt op 26 juli in de bioscoop.

Meer
Lees meer...