Hugh Jackman neemt (opnieuw) afscheid van The Wolverine na einde opnames ‘Deadpool 3’

De opnames van de derde Deadpool zitten erop. Enkele dagen geleden liet hoofdrolspeler Ryan Reynolds via Instagram weten dat de draaidagen zijn afgerond en dat hij ondertussen afscheid heeft genomen van het personage. Ook acteur Hugh Jackman moest opnieuw gedag zeggen tegen zijn Wolverine. De kans dat hij na deze film nog zal terugkeren, is namelijk zeer klein.

Net voor de staking van SAG-AFTRA in juli kondigde Marvel Studios aan dat de nieuwe Deadpool-film vroeger zou verschijnen dan gepland. De opnames verliepen vlot en de studio mikte daardoor op een release op 3 mei 2024 in plaats van 8 november 2024. 

Door de staking werd die releasedatum opnieuw uitgesteld. Toch zal die nog steeds eerder verschijnen dan eerst gedacht. Vanaf 26 juli kunnen fans van de superheld in de bioscoop terecht voor de langverwachte reünie tussen Deadpool en The Wolverine.

Comeback

Geen bromance zo groot als die tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Maar daarnaast vragen de twee zich op sociale media al jaren af wie nu de beste superheld is: Deadpool of Wolverine? Daar zullen de acteurs en de fans binnenkort dus misschien wel een antwoord op krijgen, want Jackman zal te zien zijn in de nieuwe Deadpool-film.

Toen dat nieuws werd bekendgemaakt in een filmpje ergens in de zomer van 2022, waren fans alvast door het dolle heen. Toch riep het ook enkele vragen op, want het personage The Wolverine was namelijk gestorven in de film Logan. Later liet Jackman weten dat Deadpool 3 geen invloed zal hebben op dat einde. Dat maakte de nieuwsgierigheid van de fans enkel maar groter.

Nieuw afscheid

Ondertussen zijn we weer een tijdje verder en zijn de opnames van Deadpool 3 alweer afgerond. Nadat Ryan Reynolds al afscheid nam van zijn Deadpool in een Instagrampost, moest ook Hugh Jackman opnieuw gedag zeggen tegen zijn Wolverine. Dat deed hij met een video waarin zijn baard wordt afgeschoren.

“Wat een avontuur! Ik heb van elke minuut genoten. Alhoewel, niet echt van het dieet van de afgelopen zes maanden, maar wel van de andere 93,2 procent. Dikke dankjewel aan de cast en crew. Als je dit leest en denkt dat dit over jou gaat, dan klopt het. Ook bedankt aan mijn twee beste vrienden Ryan (Reynolds, red.) en Shawn (Levy, de regisseur, red.). Ik kon dit niet zonder jullie”, schrijft hij.

De fans hebben gelukkig nog even tijd om zich voor te bereiden op het afscheid. Deadpool 3 zal namelijk pas deze zomer, op 26 juli 2024, in de bioscoop verschijnen.

Meer
Lees meer...