Acteur Hugh Jackman bevestigt: Terugkeer Wolverine zal vorige films niet beïnvloeden

Het is nog even wachten op de release van de derde Deadpool-film, maar toch begint het eerste nieuws over de film binnen te sijpelen. Eerder raakte al bekend dat Hugh Jackman nog één keer zal terugkeren als Wolverine. Dat maakten Jackman en hoofdrolspeler Ryan Reynolds bekend in een grappig filmpje. Maar nu laat de acteur ook weten dat de terugkeer geen invloed zal hebben op de vorige films en de bestaande tijdlijn.

Geen bromance zo groot als die tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Maar daarnaast vragen de twee zich op sociale media al jaren af wie nu de beste superheld is: Deadpool of Wolverine? Daar zullen de acteurs en de fans binnenkort dus misschien wel een antwoord op krijgen, want Jackman zal te zien zijn in de nieuwe Deadpool-film. Dat kwam voor sommigen als een verrassing, want Jackmans Wolverine stierf in de film Logan. Maar dat zal volgens de acteur niet beïnvloed worden.

Deadpool 3

Een vervolg kon dan ook niet uitblijven en eind 2019 bevestigde Ryan Reynolds officieel dat Deadpool 3 eraan kwam. Sindsdien was het echter wachten op meer nieuws over dat vervolg tot deze zomer. Begin augustus bevestigde de acteur in een promofilmpje ineens dat hij begonnen was met zijn voorbereiding op Deadpool 3.

De grootste verrassing kwam echter eind september. Toen deelden acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman namelijk een gezamenlijk filmpje waarin ze bevestigden dat die laatste als Wolverine te zien zal zijn in Deadpool 3. De Australische acteur had met Logan in 2017 eigenlijk afscheid genomen van die rol, maar keert nu dus toch nog even terug.

Tijdlijn

Hoewel alle fans enorm blij waren met de terugkeer, zaten sommigen ook met vragen. Het personage stierf namelijk in de film Logan. Dat betekent dat het verhaal mogelijk zou aangepast moeten worden om een terugkeer in Deadpool te verantwoorden.

Maar alles aan de vorige projecten zal na de nieuwe film nog kloppen. Dat heeft Hugh Jackman nu laten weten in een interview met Sirius XM. “Het gekke met Marvel is dat alles rond tijdlijnen kan bewegen. We kunnen door de wetenschap terug in de tijd gaan. Dus op die manier moeten we niet aan de Logan-tijdlijn komen. En dat was belangrijk voor mij”, vertelt hij. Daarmee bevestigt hij ook meteen het tijdreizen in de nieuwste Deadpool-film.

Meer
Lees meer...