Usher wou Justin Bieber naast zich tijdens halftime show Super Bowl, maar die had er geen zin in

Een van de sterren – naast de atleten op het veld – van de afgelopen Super Bowl was ongetwijfeld Usher. De 45-jarige zanger leverde in Las Vegas een indrukwekkende halftime show met veel grote gasten naam hem. Usher wilde daarbij aanvankelijk ook een gastoptreden van Justin Bieber voorzien, maar die had daar zelf geen zin in.

De Kansas City Chiefs hebben zondagnacht in Las Vegas de 58ste Super Bowl gewonnen nadat ze in de verlengingen afrekenden met de San Francisco 49’ers. Naast een sportief hoogtepunt van het NFL-seizoen, is de Super Bowl de laatste jaren ook uitgegroeid tot veel meer dan dat. Zo zijn er uiteraard de vele dure advertenties vol celebrity’s én een hoogstaande halftime show.

Justin Bieber

Die halftime show werd dit jaar verzorgd door Usher. Toen de organisatie van de Super Bowl zijn naam bekendmaakte, reageerden veel volgers enigszins verrast. Toch bewees Usher dat hij zijn plaats op het grote podium voor de vele miljoenen kijkers meer dan waard was.

Hij bracht heel wat van zijn grote hits zoals My Way, OMG en Yeah!. Usher bracht ook heel wat gastartiesten mee. Zo verschenen ook onder andere Alicia Keys, H.E.R., will.i.am, Lil Jon en Ludacris op het podium. Daarbij dus geen Justin Bieber, al zou Usher hem wel gevraagd hebben. Dat meldt Page Six.

Usher en Justin Bieber hebben een lange geschiedenis, waarbij Usher Bieber als een van de eersten steunde aan het begin van zijn carrière. Zo namen ze ook samen het nummer Somebody to Love op. “Er zijn geen problemen tussen Usher en Justin Bieber, maar hij had er gewoon geen zin in. Hij voelde het niet”, klink het bij een insider.

Bekijk hier de halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII:

Meer
Lees meer...