‘Friends’-collega’s Jennifer Aniston en David Schwimmer samen te zien in Super Bowl-reclame van Uber Eats

De Super Bowl komt eraan en dus worden we overladen met reclamespotjes die tijdens die wedstrijd zullen getoond worden. Eentje daarvan toont een leuke Friends-reünie, want Uber Eats zorgt voor een ontmoeting tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer. Rachel lijkt Ross echter niet meer helemaal te herinneren.

De Super Bowl is uiteraard in de eerste plaats een sportwedstrijd. Het is namelijk de finale van de NFL, de Amerikaanse American Football-competitie. Maar daarnaast is de Super Bowl nog veel meer. Zo is het het gokhoogtepunt van het jaar en kijken heel wat mensen jaarlijks uit naar halftime show.

En uiteraard draait de Super Bowl ook om advertenties. Een reclamespot van 30 seconden uitzenden tijdens de wedstrijd kost namelijk gemiddeld 7 miljoen dollar (6,5 miljoen euro). En dus steken bedrijven heel veel tijd en geld in hun advertenties.

Uber Eats

Dat deed ook Uber Eats. Zij wisten namelijk een enorme lading celebrity’s te strikken voor hun reclamespot. Die wil aantonen dat je met Uber Eats veel meer dan alleen eten kan bestellen. De spot draait rond het gezegde ‘als je iets wil onthouden, moet je iets anders vergeten’ en dus zien we heel wat mensen die bizarre zaken vergeten zijn.

Zo krijgen we te zien hoe Jennifer Aniston (Rachel) zich niet meer kan herinneren wie David Schwimmer (Ross) is. “We hebben tien jaar samen gewerkt”, probeert die nog te helpen.

De spot bevat verder ook nog onder andere David Beckham die de naam van de groep Spice Girls van zijn vrouw Victoria vergeten is. Zanger Jelly Roll is dan weer verbaasd over de tatoeages op zijn gezicht. Usher lijkt zelfs vergeten te zijn dat hij een halftime show mag zingen.

Meer
Lees meer...