Halftime show van Super Bowl met Usher krijgt eerste trailer

Het hoogtepunt van het Amerikaanse sportseizoen komt er weer aan, want op 11 februari 2024 staat de 58ste Super Bowl op de planning. En daarbij hoort ook dit jaar weer een halftime show. Die zal dit jaar verzorgd worden door Usher, en voor die show is nu een trailer gelost.

De Super Bowl is de finale van de NFL, de Amerikaanse American Footbal-competitie. Maar naast die wedstrijd is de halftime show stilaan uitgegroeid tot een evenement dat bijna even belangrijk is. Gevraagd worden om tijdens de halftime show van de Super Bowl op te treden is dan ook een enorme eer. Die eerst was in 2021 weggelegd voor The Weeknd. Het jaar volgden dan de hiphopiconen Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar. Vorig jaar maakte Rihanna uiteindelijk een verrassende, maar zeer geslaagde muzikale comeback.

Yeah!

De keuze van dit jaar zorgde voor heel wat meer verbaasde reacties. Volgende geruchten zou Taylor Swift het aanbod geweigerd hebben en viel de keuze daardoor op hun reservekandidaat Usher. Die had in het verleden enkele grote hits, maar is al enige tijd niet meer op het voorplan te vinden. Daarom stelden sommigen zich vragen bij de keuze van de NFL en sponsor Apple Music.

Na het lossen van de eerste trailer van zijn halftime show lijken de meeste mensen al positiever te zijn over de keuze van Usher. In die korte promoclip is met Yeah! een van zijn grootste hits te horen, terwijl we heel wat mensen zien dansen op zijn muziek.

Bekijk hier de trailer van Usher: 30 Years in the Making:

https://www.youtube.com/watch?v=QcRLTbQxgcI
Meer
Lees meer...