Rihanna maakt indrukwekkende comeback tijdens halftime show van Super Bowl met alle grote hits

Rihanna heeft haar comeback op het podium gevierd. Dat deed ze tijdens de beroemde halftime show van de Super Bowl, de finale van de American Football-competitie NFL. De zangeres uit Barbados bleek overigens zwanger van haar tweede kindje, maar dat hiel haar niet tegen om al haar grote hits boven te halen in een indrukwekkend optreden.

De halftime show van de Super Bowl is de laatste jaren uitgegroeid tot een evenement dat haast belangrijker is dan de wedstrijd, de finale van de American Football-competitie NFL, zelf. Gevraagd worden om te mogen optreden tijdens de Super Bowl is dan ook een gigantische eer. De organisatie en de nieuwe sponsor (Apple Music) maakten dit jaar een verrassende keuze met Rihanna. Niet omdat de 34-jarige zangeres niet genoeg hits heeft, maar omdat haar laatste album al dateert van 2016.

Dat Rihanna het optreden niet verleerd is, bleek echter al snel. Ze speelde haar show op vliegende platformen die voor een futuristische look zorgden. De zangeres werkte haar show helemaal alleen af zonder gastoptreden.

Setlist

Naar eigen zeggen had Rihanna maar liefst 39 varianten van haar setlist gemaakt voor ze het definitieve besluit van. Daarin begin ze het optreden met het verrassende Bitch Better Have My Money. Bij de bookmakers kon er traditiegetrouw gewed worden op het openingsnummer, maar zij hadden duidelijk iets anders verwacht.

Rihanna ging daarna verder met Where Have You Been, Only Girl (In the World), We Found Love, Rude Boy en Work. Dat werd opgevolg met Wild Thoughts, een cover van DJ Khaled waarop Rihanna normaal enkel deels te horen is. Na een kort intro van Birthday Cake ging ze verder met Pour It Up, All of the Lights (zonder Kanye West) en Run This Town (zonder Jay-Z). Afsluiten deed RiRi met de klassiekers Umbrella en Diamonds.

Bekijk hier de halftime show van Rihanna op de Super Bowl:

Meer
Lees meer...