Rihanna deelt spectaculaire promospot voor halftime show van de Super Bowl

Rihanna lijkt klaar om in 2023 haar plaats opnieuw in te nemen aan de muzikale top. Na zes jaar zonder nieuwe muziek bracht ze eind 2022 eindelijk een nieuwe single uit en dit jaar mogen we nog meer verwachten. Haar grote muzikale comeback komt er tijdens de halftime show van de Super Bowl op 12 februari 2023.

De 34-jarige Rihanna heeft zich de laatste jaren – met succes – namelijk omgevormd van zangeres tot zakenvrouw. Haar beauty-imperium – met naast onder andere het make-upmerk Fenty ook de alternatieve lingerielijn Savage X Fenty – zorgde ervoor dat ze zelfs op de miljardenlijst van Forbes belandde.

Lange afwezigheid

Haar laatste album dateert daardoor al van 2016. Eind oktober 2022 kregen we dan toch eindelijk nieuwe muziek van Rihanna. Toen lanceerde ze namelijk de single Lift Me Up als titelsong voor de nieuwste Marvelfilm Black Panther: Wakanda Forever. En in 2023 komt er mogelijk nog meer aan op het muzikale front. Op 12 februari is Rihanna namelijk headliner voor de beroemde halftime show van de Super Bowl LVII. Die halftime show is de laatste jaren uitgegroeid tot een evenement dat haast belangrijker is dan de wedstrijd, de finale van de American Football-competitie NFL, zelf. Vorig jaar konden we zo kijken naar de iconische rappers Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar.

En volgende maand is het dus tijd voor Rihanna. De zangeres uit Barbados heeft nu ook een eerste teaser gedeeld van haar aankomende optreden. In die clip horen we eerst enkele reporters spreken over haar lange afwezigheid van de muziekscène over beelden van Rihanna. De video eindigt met de zangeres zelf die haar vinger op haar mond legt om iedereen zo het zwijgen op te leggen.

Bekijk hier de teaser van Rihanna voor de halftime show van de Super Bowl:

Meer
Lees meer...