‘Black Panther: Wakanda Forever’: Marvel Studios deelt extra beelden van nieuwe Black Panther

Voor fan van Marvel is het aftellen tot de release van Black Panther: Wakanda Forever. Die film staat namelijk voor een groot deel in het teken van de dood van het personage T’Challa (gespeeld door de overleden acteur Chadwick Boseman) en wie hem zal opvolgen als Black Panther. Van dat laatste heeft Marvel Studios in een nieuwe trailer nu enkele extra beelden gelost.

Op woensdag 9 november komt Black Panther: Wakanda Forever uit. Naar die film wordt al een lange tijd uitgekeken, vooral omdat het de eerste film zal zijn over Wakanda sinds het overlijden van acteur Chadwick Boseman in 2020. Zoals het hoort, zal de acteur, en het personage T’Challa, dus herdacht worden tijdens de film. Maar zijn afwezigheid zorgt ook meteen voor een nieuwe omkeer in het verhaal van het volk en het gebied.

Chadwick Boseman en nieuwe Black Panther

Marvel Studios besliste namelijk al snel om het personage niet te hercasten, maar – net als Chadwick Boseman zelf – in het vervolg op Black Panther te laten sterven. Dat leek de filmstudio de beste manier om de veel te vroeg gestorven acteur te eren.  In Black Panther: Wakanda Forever zal het Afrikaanse land Wakanda op zoek moeten naar een nieuwe leider, een nieuwe Black Panther. Dat die gevonden wordt, konden we al zien in de eerste trailer van de aankomende film. Wie het wordt, is voorlopig nog niet bekendgemaakt, al denken veel fans het wel te weten.

Een nieuwe trailer met de naam “Time” toont ons alvast enkele extra beelden van die opvolgster van T’Challa, uiteraard wel onherkenbaar. Op de officiële bekendmaking van die nieuwe Black Panther is het nog wachten tot 9 november. Vanaf dan is Black Panther: Wakanda Forever namelijk te zien in de Belgische cinemazalen. De eerste recensies van de Marvelfilm zijn alvast zeer positief.

Bekijk de nieuwe beelden van Black Panther: Wakanda Forever:

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november 2022 te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...