‘Black Panther’-fans denken te weten wie opvolger van T’Challa wordt

In november komt de langverwachte tweede Black Panther-film uit. Vorige week loste Marvel al een eerste trailer. Daarin was alvast te zien dat overleden acteur Chadwick Boseman een passend en emotioneel eerbetoon zal krijgen. Maar daarnaast was er ook plek voor een eerste kijk op de opvolger van T’Challa als de Black Panther. Fans delen alvast massaal hun gokken op het internet.

Black Panther: Wakanda Forever is de volgende grote Marvelfilm die op het publiek zal worden losgelaten. De film zal één groot eerbetoon zijn aan de overleden acteur Chadwick Boseman, maar zal daarnaast ook zijn opvolger als Black Panther voorstellen. Wie dat zal worden, is nog niet bekend. Maar sommige fans lijken er alvast van overtuigd: de volgende Black Panther is een vrouw.

Black Panther: Wakanda Forever

De tweede film van Black Panther is er een waar al lang wordt naar uitgekeken. In 2018 kwam de eerste film uit, waarin acteur Chadwick Boseman schitterde als Black Panther. Hij was later ook nog te zien in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Op dat moment lag de komst van een tweede solofilm al vast, maar in augustus 2020 overleed Boseman aan de gevolgen van kanker.

In Wakanda Forever zal het verhaal dus om het verlies van Bosemans personage T’Challa draaien en zal er ook een opvolger komen. Het verhaal van Black Panther is namelijk nog lang niet gedaan en de superheld zal ook in komende projecten nog te zien zijn. Wie die opvolger zal worden, is nog niet geweten. Maar toch zijn er al enkele theorieën.

Vrouwelijke opvolger

De kans is groot dat T’Challa wordt opgevolgd door een vrouw. In de eerste film was al te zien hoe de superheld omringd werd door een aantal heel sterke vrouwelijke personages. Daarbij horen onder andere zijn zus Shuri (Letitia Wright), zijn vrouw Nakia (Lupita Nyong’o) en krijger Okoye (Danai Gurira). Die drie worden dan ook genoemd als de personages die het meeste kans maken op de superheldenstatus.

Actrice Letitia Wright, die Shuri speelt, werd al sinds de dood van Chadwick Boseman als opvolger genoemd. Maar van die keuze komen sommigen na het zien van de eerste trailer toch terug. Nu lijkt het tussen haar en actrice Lupita Nyong’o, die Nakia speelt, te gaan. Op een concreet antwoord is het nog wachten tot 11 november, want dan komt de film in de zalen.

Lees hieronder een aantal tweets:

Meer
Lees meer...