Acteur Chadwick Boseman geëerd in eerste trailer ‘Black Panther: Wakanda Forever’

Een hele berg nieuws voor fans van Marvel. Tijdens de jaarlijkse San Diego Comic Con heeft Marvelbaas Kevin Feige heel wat nieuwe beelden van toekomstige projecten gelost. Daarbij hoorde ook een eerste teaser van Black Panther: Wakanda Forever. Die film komt op 9 november in de Belgische zalen en is de eerste na het overlijden van acteur Chadwick Boseman. In de teaser is alvast te zien hoe hij en zijn personage T’Challa herdacht worden.

In november komt de tweede film van Black Panther eindelijk uit. Door de coronacrisis werden de opnames al enkele keren uitgesteld, maar nu ligt de release dus in het verschiet. In Black Panther: Wakanda Forever ligt de focus op het vinden van een gepaste opvolger voor T’Challa, als leider van Wakanda en als Black Panther. Tijdens San Diego Comic Con deelde Marvel alvast een eerste trailer.

Wakanda Forever

De tweede film van Black Panther is er een waar al lang wordt naar uitgekeken. In 2018 kwam de eerste film uit, waarin acteur Chadwick Boseman schitterde als Black Panther. Hij was later ook nog te zien in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Op dat moment lag de komst van een tweede solofilm al vast, maar in augustus 2020 overleed Boseman aan de gevolgen van kanker.

Toch ging de productie van de tweede film door en besloot Marvel er een soort hulde van te maken. En dat is nu terug te zien in de eerste trailer die werd gedeeld tijdens San Diego Comic Con. Op de tonen van een herwerkte versie van No Woman, No Cry van Bob Marley, zien we een Wakanda in rouw. Maar toch zal de stad een waardige opvolger moeten vinden voor hun koning én voor Black Panther. Wie die opvolger zal worden, ligt niet vast. Maar velen denken dat het zijn zus Shuri (Letitia Wright) zal worden.

Bekijk de teaser van Black Panther: Wakanda Forever hier:

Black Panther: Wakanda Forever komt op 9 november 2022 in de zalen

Meer
Lees meer...