‘Black Panther: Wakanda Forever’ bouwt verder op ‘Black Panther’

Marvel heeft de korte samenvatting van Black Panther: Wakanda Forever uitgebracht. De film moet dus verder zonder Black Panther T’Challa, maar zal bouwen op de veelheid aan personages uit de vorige film.

Black Panther: Wakanda Forever zal het land Wakanda bezoeken dat het eerst werd getoond in Captain America: Civil War. De film speelt zich af in de periode na Avengers: Infinity War en de vingerknip van Thanos. Met die vingerknip ging de helft van de wereldbevolking in stof op. Het publiek is zeker benieuwd wat er gebeurd is met personages als Shuri, Nakia en Okoye.

Geen informatie over het plot

Het originele statement van Marvel zegt: “Wakanda Forever zal de onvergelijkbare wereld van Wakanda blijven ontdekken. Samen met de rijkdom aan personages die al werden geïntroduceerd in de eerste film. De film, geschreven en geregisseerd door Ryan Coogler, die ook Black Panther voor zijn rekening nam, zal op 8 juli 2022 te zien zijn.” Er is dus nog zo goed als niets gelekt over het plot van de film. Deze zomer beginnen ze met filmen, dus zal er dan ook wel wat meer bekend zijn over dat plot.

Zonder T’Challa

De film zal een dubbele betekenis hebben voor de liefhebbers. Na het overlijden van acteur Chadwick Boseman zal er dus een nieuwe Black Panther moeten opstaan. Doorheen de film zal je wel de aanwezigheid van zowel Boseman als zijn personage T’Challa voelen, werd al aangekondigd door mensen die aan de film werken.

Meer
Lees meer...