LEGO-set lijkt te verraden wie de nieuwe Black Panther wordt

In november verschijnt Black Panther: Wakanda Forever, de laatste film uit Phase 4 van het MCU. Door het tragische overlijden van acteur Chadwick Boseman, zullen we in die film een nieuwe Black Panther te zien krijgen. Er wordt al maanden gespeculeerd over wie de titel zal overnemen van T’Challa, maar nu lijkt een nieuwe LEGO-set de identiteit van Black Panther te verraden.

In augustus 2020 overleed Chadwick Boseman aan de gevolgen van kanker. De acteur was in 2018 nog te zien als het titelpersonage in de Marvelfilm Black Panther. Na zijn overlijden vroegen veel fans zich af wat er zou gebeuren met de rol in het MCU. Uiteindelijk liet Marvel weten dat er een nieuwe Black Panther aangesteld zou wordt. De identiteit van die nieuwe Black Panther bleef voorlopig goed bewaard, maar een LEGO-set gooit nu roet in het eten.

Nieuwe Black Panther

Naar aanleiding van Black Panther: Wakanda Forever pakt LEGO uit met een nieuwe set die gewijd is aan de film. Foto’s van die nieuwe set lekten uit en tonen de verschillende personages uit de film. Een van die personages staat zowel op de voorkant als de achterkant van de doos extra in de verf, waardoor het erop lijkt dat dit de nieuwe Black Panther is.

Het gaat om Princess Shuri, die vooraan op de doos te zien als actrice Letitia Wright en achteraan in haar LEGO-versie. Die LEGO-versie lijkt ook het Black Panther-pak aan te hebben.

Bekijk hier de gelekte foto van de LEGO-set:

Princess Shuri

Princess Shuri is al altijd een van de grote kanshebbers geweest om de nieuwe Black Panther te worden. In de comics is het ook Shuri die de rol overneemt van haar broer T’Challa wanneer hij gewond raakt in een gevecht. Het lijkt daarom dus niet vreemd dat ze de titel ook in de films zal overnemen.

Eerder raakte ook al bekend dat Shuri een grotere rol zal krijgen in Black Panther: Wakanda Forever. Als ze inderdaad de nieuwe Black Panther wordt, is het logisch dat ze meer te zien zal zijn in de film.

Bekijk hier de eerste teaser van Black Panther: Wakanda Forever:

Meer
Lees meer...