‘Black Panther’-actrice open over hoe personage Shuri zal omgaan met verlies van broer T’Challa

Black Panther: Wakanda Forever is de volgende grote Marvelfilm die op het publiek zal worden losgelaten. De film zal een groot eerbetoon zijn aan de overleden acteur Chadwick Boseman. De dood van de acteur zal natuurlijk ook een grote impact hebben op de inhoud van de film. In een recent interview liet actrice Letitia Wright zich uit over hoe zij en haar personage Shuri daarmee omgingen.

Het overlijden van acteur Chadwick Boseman zorgt ook voor heel wat veranderingen in de tweede Black Panther-film. Ook de personages verliezen een geliefde, en dat brengt de nodige emoties met zich mee. De nieuwe film is vanaf 9 november te zien in de bioscoop, maar toch vertelde actrice Letitia Wright in een recent interview al even over hoe Shuri met het verlies van haar broer zal omgaan.

Verlies

De tweede film van Black Panther is er een waar al lang wordt naar uitgekeken. In 2018 kwam de eerste film uit, waarin acteur Chadwick Boseman schitterde als Black Panther. Hij was later ook nog te zien in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Op dat moment lag de komst van een tweede solofilm al vast, maar in augustus 2020 overleed Boseman aan de gevolgen van kanker.

Zijn overlijden zorgt er natuurlijk ook voor dat zijn personage T’Challa niet langer meer onder ons is. En dat zal een grote invloed hebben op het verhaal in Black Panther: Wakanda Forever. In een interview met Black Nerd Girls liet actrice Letitia Wright alvast weten dat het verlies van T’Challa voor haar personage Shuri enorm zwaar wordt.

Opvolger

“Mijn personage Shuri zal zich vooral focussen op haar werk”, vertelt Wright. “Het verlies van haar broer zal er voor zorgen dat ze alles naar een nog hoger niveau zal tillen en dat ze nog meer wil leren. Ze kan al haar negatieve en positieve energie kwijt in de technologie, en dat komt ook Wakanda ten goede.”

Het verlies van acteur Chadwick Boseman en zijn personage T’Challa, zorgt er ook voor dat er een opvolger zal komen voor de Black Panther. Wie dat zal worden, dat zien we pas wanneer de film uitkomt, maar fans denken alvast dat het tussen Shuri en Nakia (Lupita Nyong’o) zal gaan.

Bekijk de trailer van Black Panther: Wakanda Forever hier:

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...