Rihanna’s nieuwe ‘Savage x Fenty’ modeshow belooft dé lingerieshow van het jaar te worden

Morgen gaat de modeshow van Savage x Fenty, het lingeriemerk van popster Rihanna (33), in première op Amazon Prime Video. De zangeres belooft dat haar aankomende Savage x Fenty modeshow “groter en beter” zal zijn, wat grotendeels te danken is aan de geweldige line-up van bekende modellen en artiesten, waaronder Gigi Hadid (26), Vanessa Hudgens (32) en Irina Shayk (35).

In de modeshow, die de nieuwste lingeriecollectie van de popster laat zien, lopen onder andere Hadid, Hudgens en Shayk mee, evenals Adriana Lima, Alek Wek, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Erykah Badu, Jeremy Pope, Leiomy, Lola Leon, Mena Massoud, Nyjah Huston, Precious Lee, Sabrina Carpenter en Troye Sivan.

Diversiteit

Opvallend is dat er veel voormalige Victoria’s Secret Angels in de lijst zitten. De Victoria’s Secret Fashion Show kreeg in het verleden veel kritiek te verduren vanwege het gebrek aan inclusie en diversiteit in hun shows. Waardoor Rihanna’s Savage x Fenty nu dé lingerieshow van het jaar blijkt te zijn. Bij haar draait alles om diversiteit en inclusiviteit. En dat is al sinds de lancering van het merk, ondertussen drie jaar geleden, duidelijk te zien geweest.

Fans kregen op dinsdag 21 september alvast een voorproefje te zien van de Savage x Fenty Show Vol. 3 toen de zangeres een trailer van het evenement loste.

In Savage x Fenty Vol. 3 zullen we ook optredens te zien krijgen van Normani, Nas, Daddy Yankee, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin en Jade Novah. Maar A$AP Rocky, het lief van de negenvoudig Grammy Award-winnares, blijkt geen deel uit te maken van de show.

Moeilijk te overtreffen

Een impressionante line-up. De Umbrella-zangeres, die ook dienst deed als creatief directeur en uitvoerend producent van de modeshow, wist dat ze groots moest uitpakken met de nieuwste aflevering van de Savage x Fenty show.

“Zelfs nu denk ik al, oké, hoe kan ik dit volgend jaar overtreffen?” vertelde ze aan Entertainment Tonight op woensdag 22 september. “Daar denk je dan al over na, want het is een echte uitdaging om het elk jaar nog groter, beter en inclusiever te maken. Maar op de een of andere manier slagen we er elk jaar in om het toch voor elkaar te krijgen. Ik ben enorm enthousiast over hoe we de show van dit jaar naar een hoger niveau hebben getild.”

Inspiratiebron

Rihanna kon veel inspiratie halen uit de locatie van de show, namelijk het Westin Bonaventure Hotel in Los Angeles. “Toen ik de locatie zag, werd ik vooral opgetogen over al de mogelijkheden en dingen die we hier konden doen,” vertelde de Ocean’s 8-ster aan ET. “Echt alles, van de glazen lift tot het tapijt, inspireerde mijn creativiteit en dat is ook wat uiteindelijk de show volledig tot stand bracht,” voegde ze eraan toe.

Zin gekregen om lingerie te shoppen? Rihanna’s nieuwste lingeriecollectie zal verkrijgbaar zijn via Amazon Fashion.

Savage x Fenty Show Vol. 3 zal morgen, vrijdag 24 september, te zien op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...