Moeder Gigi Hadid deelt zeldzame foto’s van kleindochter Khai op haar eerste verjaardag

Op zondag 19 september mocht Khai, de dochter van Gigi Hadid en Zayn Malik, haar eerste kaarsje uitblazen. Om deze speciale gelegenheid te vieren, postte Gigi’s moeder Yolanda zeldzame foto’s van de kleine spruit.

Het is nog geen week geleden dat Gigi Hadid fans deed zwijmelen met een eerbetoon aan haar dochtertje Khai tijdens de New York Fashion Week en het Met Gala dit jaar. Nu heeft het supermodel een extra speciale reden om haar kleintje nog eens in de bloemetjes te zetten, want afgelopen zondag vierde baby Khai haar eerste verjaardag. Hoewel de 26-jarige ster en haar partner Zayn Malik de details van hun festiviteiten geheim hielden, deelde Gigi’s moeder een zeldzame blik in het gezinsleven van de jarige.

Op Instagram praatte Yolanda Hadid vol lof over haar kleindochter en postte ze zelfs nooit eerder vertoonde foto’s van Khai. Dat is een zeer aangename verrassing, aangezien Gigi en Zayn’s kindje zelden op sociale media verschijnt. In juli schreef Gigi zelfs een open brief aan de paparazzi met de vraag om de privacy van haar dochtertje te respecteren.

Grootste cadeau

“Een gelukkige eerste verjaardag aan onze engel Khai,” begon Yolanda in haar onderschrift bij de Instagrampost. “Geen woorden kunnen uitdrukken hoeveel liefde en vreugde je in slechts één jaar in ons leven hebt gebracht…” Ze vervolgde: “Ik moest een heel ander hart kweken om het allemaal te absorberen, want je bent zo’n magisch klein wezen dat ons elke dag een glimlach en zegeningen brengt. Dankjewel aan je ongelooflijke mama @gigihadid en bubba @zayn voor het grootste geschenk van het leven!!!”

Samen met haar hartverwarmende bericht, uploadde de voormalige Real Housewives of Beverly Hills-ster een collage van schattige beelden waarop baby Khai te zien is. Op de eerste foto voederen Yolanda en haar kleindochter een kalfje, mét bijpassende mini cowboylaarzen aan. Te schattig voor woorden. Op een andere foto zien we kleine Khai op een pony, met haar oma aan haar zijde.

Mama modus

In de aanloop naar Khai’s eerste verjaardag vertelde Gigi in een interview met Vogue-correspondente Keke Palmer over hoe ze haar dochter opvoedt. “Ze wordt volgende week één en ik heb het gevoel dat ik volledig in mama modus zit,” zei het supermodel op maandag 13 september. “Ik ben elke dag op de boerderij geweest in mijn joggingbroek en had mijn haar in een rommelige dot. Maar vanavond,” vervolgde ze, “laat ik mijn dochter zien hoe je balans in het leven creëert en wat het betekent om je op te kleden.”

Meer
Lees meer...