Rihanna maakt vrijdag comeback met nummer voor ‘Black Panther: Wakanda Forever’

Het is ondertussen al bijna zeven jaar geleden dat het laatste album van Rihanna verscheen. Sindsdien stortte de zangeres zich succesvol op de make-up- en kledingindustrie. Maar enkele weken geleden werd ze aangekondigd als de artiest voor de halftime show op de Super Bowl. En die gaat gepaard met haar comeback naar de muziekwereld, waarvan we vrijdag al een voorsmaakje zullen ontvangen.

De Barbadaanse zangeres Rihanna maakt op vrijdag 28 oktober haar langverwachte comeback naar de muziekwereld. Ze doet dat met een nummer voor de soundtrack van de Marvelfilm Black Panther: Wakanda Forever, die op woensdag 9 november in de zalen verschijnt.

Rihanna

Rihanna maakte haar debuut met Pon The Replay in 2005. Het nummer werd een gigantische hit en Rihanna groeide uit tot een van de grootste popsterren ter wereld. In de tien jaar die daarop volgden, scoorde ze nog verschillende wereldhits zoals SOS, Umbrella, S&M en Diamonds. Het voorlopig laatste album van Rihanna was haar achtste, ‘Anti’, dat in 2016 verscheen. Sindsdien had Rihanna nog enkele samenwerkingen met onder andere Kendrick Lamar en N.E.R.D, maar het is dus al bijna zeven jaar geleden dat er nog een solonummer van Rihanna verscheen.

Maar daar komt nu verandering in. Vrijdag zal er namelijk een gloednieuw nummer verschijnen van Rihanna. Het gaat om een nummer voor de soundtrack van de Marvelfilm Black Panther: Wakanda Forever die op woensdag 9 november in de Belgische zalen verschijnt. Het nieuws werd aangekondigd met een korte video. Daarbij wordt Rihanna niet voluit bij naam genoemd, maar krijgen we enkel de R te zien. Maar dat is al genoeg om te weten dat het om Rihanna gaat.

Bekijk hier de aankondiging van Marvel:

Meer
Lees meer...