Rihanna maakt zwangerschap bekend met fotoshoot

Er gingen al een tijdje geruchten de ronde over de mogelijke zwangerschap van Rihanna (33). Maar nu heeft ze met een mooie fotoshoot zelf aangekondigd dat ze samen met haar vriend A$AP Rocky (33) haar eerste kindje verwacht.

Rihanna is zwanger. De zangeres, die ondertussen een succesvolle zakenvrouw is, maakte dat nieuws zelf bekend met een fotoshoot. Daarin is ze samen met haar vriend A$AP Rocky én haar zwangere buikje te zien.

Rihanna

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar een echte bevestiging was er voorlopig niet. Maar nu showt Rihanna trots haar buikje in een fotoshoot. Fotograaf van dienst is Miles Diggs, die bekendstaat voor zijn streetstyle foto’s van celebrity’s.

Op de foto’s is Rihanna te zien in een lange roze jas, waarvan ze de onderste knoppen niet dichtknoopte. Daaronder is namelijk haar babybuikje te zien, dat voor de gelegenheid uitgedost werd met opvallende kettingen. Op andere foto’s is ook papa in spe A$AP Rocky te zien. De foto’s werden gemaakt in de straten van New York City.

Rihanna en A$AP Rocky

Rihanna en A$AP Rocky zijn al jarenlang goede vrienden en vormen sinds november 2020 een koppel. Dat maakte A$AP Rocky in mei 2021 bekend in een interview met GQ. Hij omschreef Rihanna toen als “de vrouw van z’n leven” en noemde haar “de ware”. In september 2021 verscheen het koppel ook samen op het MET Gala.

Sindsdien liet Rihanna zich niet veel meer zien voor de camera’s. Daardoor kwamen er steeds meer geruchten dat ze zwanger zou zijn. Nu blijken die geruchten dus te kloppen. Het is nog niet geweten voor wanneer de geboorte gepland is en ook het geslacht is nog niet bekendgemaakt.

Meer
Lees meer...