‘Black Panther: Wakanda Forever’ lost extra trailer met nieuwe beelden

Marvel Studios heeft een nieuwe tv-spot gelost als aankondiging van de film Black Panther: Wakanda Forever. Daarin zien we hoe Wakanda zich klaarmaakt om zich te verdedigen tegen de vele aanvallen van buitenaf na de dood van het personage T’Challa (Chadwick Boseman), de vorige Black Panther.

Op woensdag 9 november komt Black Panther: Wakanda Forever uit. Naar die film wordt al een lange tijd uitgekeken, vooral omdat het de eerste film zal zijn over Wakanda sinds het overlijden van acteur Chadwick Boseman in 2020. Zoals het hoort, zal de acteur, en het personage T’Challa, dus herdacht worden tijdens de film. Maar zijn afwezigheid zorgt ook meteen voor een nieuwe omkeer in het verhaal van het volk en het gebied.

Chadwick Boseman en nieuwe Black Panther

Marvel Studios besliste namelijk al snel om het personage niet te hercasten, maar – net als Chadwick Boseman zelf – in het vervolg op Black Panther te laten sterven. Dat leek de filmstudio de beste manier om de veel te vroeg gestorven acteur te eren.

Toch ging de productie van de tweede film – met enige vertraging – door en besloot Marvel er een soort eerbetoon van te maken. In Black Panther: Wakanda Forever zal het Afrikaanse land Wakanda op zoek moeten naar een nieuwe leider, een nieuwe Black Panther. Dat die gevonden wordt, konden we al zien in de eerste trailer van de aankomende film. Wie het wordt, is voorlopig nog niet bekendgemaakt, al denken veel fans het wel te weten.

Wakanda

Kort na het delen van de eerste uitgebreide trailer van Black Panther: Wakanda Forever volgde een nieuwe teaser. Daarin zagen we vooral de vele vijanden die van de dood van T’Challa proberen gebruik te maken om de macht over te nemen in Wakanda.

In de zopas geloste nieuwe beelden ligt de focus meer op het kleine Afrikaanse land. We krijgen namelijk enkele fragmenten te zien van hoe Wakanda zich voorbereid op die aanvallen en zich klaarmaakt om hen zo goed mogelijk te verdedigen.

Bekijk de nieuwe beelden van Black Panther: Wakanda Forever:

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november 2022 te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...