Taylor Swift heeft aanbieding om op te treden tijdens Super Bowl afgewezen

Hoewel Rihanna vorig jaar schitterde tijdens de half time show van de jaarlijkse Super Bowl, zal zangeres Taylor Swift haar alvast niet opvolgen. Volgens verschillende bronnen is Swift gevraagd om in 2024 de half time show te voorzien. Maar die aanbieding heeft de zangeres afgeslagen.

De halftime show van de Super Bowl is de laatste jaren uitgegroeid tot een evenement dat haast belangrijker is dan de wedstrijd, de finale van de American Football-competitie NFL, zelf. De laatste jaren stonden er al heel wat bekende artiesten op het podium en dus probeert de organisatie ook elk jaar nog gekker te gaan.

Tijdens de vorige editie, die plaatsvond in februari van dit jaar, kregen we zo alvast de grote comeback van zangeres Rihanna. Dat was voor de meesten een grote verrassing, aangezien haar laatste nieuwe album al dateerde van 2016. Het zal dus veel moeite eisen om volgend jaar voor een nog grotere naam te zorgen, maar toch probeerde de NFL en de nieuwe Super Bowl-sponsor Apple Music het bij Taylor Swift.

Taylor Swift

De laatste jaren zijn er op de Super Bowl half time show al heel wat vrouwelijke artiesten de revue gepasseerd. In 2017 was er een optreden van Lady Gaga, in 2020 bundelden Jennifer Lopez en Shakira hun krachten en vorig jaar was er natuurlijk het optreden van Rihanna.

Ook dit jaar zou de Super Bowl dus graag een vrouwelijke artiest hebben gehad. Zo zouden ze, net zoals bij de vorige editie, de vraag hebben gesteld aan zangeres Taylor Swift. Zij is op dit moment zonder twijfel een van de meest populaire artiesten ter wereld. Toch zou de zangeres ook deze keer vriendelijk bedankt hebben. Dat meldt The Spun.

Een specifieke reden daarvoor is niet bekend. Al zit haar agenda voor de komende tijd al goed vol. Zo is ze druk bezig aan haar The Eras Tour en brengt ze binnenkort ook ‘1989 (Taylor’s Version)’ uit. Wie er wel zal optreden tijdens de Super Bowl in 2024, valt dus nog af te wachten.

Meer
Lees meer...