‘Joker: Folie à Deux’ deelt eerste foto van Lady Gaga als Harley Quinn

Regisseur Todd Phillips heeft een nieuwe setfoto van de aankomende sequel op de succesfilm Joker gedeeld. Het gaat om het eerste beeld van Lady Gaga als Harley Quinn.

Joker is een van de meest besproken films van de laatste jaren. De psychologische thriller uit 2019 bracht – ondanks een R-rating – 1 miljard euro op aan de box-office. Daarnaast sleepte Joker ook elf Oscarnominaties in de wacht. Het verzilverde er daarvan twee. Joaquin Phoenix werd bekroond als Beste Acteur en Hildur Guðnadóttir viel in de prijzen voor Beste Originele Muziek.

Musical met Lady Gaga

Een vervolg leek dan ook voor de hand te liggen, maar zowel regisseur Todd Phillips als hoofdrolspeler Joaquin Phoenix hielden daarover aanvankelijk de boot af. Op 8 juni 2022 kwam er dan eindelijk de bevestiging dat Joker een sequel krijgt met de naam Joker: Folie à Deux. Een kleine twee maanden later maakte Warner Bros. Pictures bekend dat de sequel gepland staat voor 2 oktober 2024. Vlak daarna deelde Lady Gaga (Harley Quinn) op haar sociale media een korte teaser die eerdere geruchten bevestigde dat zij in Joker: Folie à Deux te zien zal zijn. Opvallend hierbij is dat de sequel op de grimmige en sombere Joker een soort musical zal worden.

Hoe dat er zal uitzien, blijft voorlopig afwachten. Maar nu weten we al hoe Lady Gaga er zal uitzien als Harley Quinn. Regisseur Todd Phillips deelde gisteren op Instagram namelijk een foto van de actrice samen met Joaquin Phoenix met als caption “Happy Valentines Day“. Lady Gaga deelde later diezelfde foto met als bijschrift “Folie à Deux“.

Bekijk hier de setfoto van Joker: Folie à Deux:

Joker: Folie À Deux wordt in de Belgische cinema’s verwacht op woensdag 2 oktober 2024.

Meer
Lees meer...