‘Detective Pikachu’ krijgt volwaardige trailer met agressieve Mewtwo en Charizard

‘Detective Pikachu’ krijgt volwaardige trailer met agressieve Mewtwo en Charizard

‘Detective Pikachu’ vuurt zijn nieuwste trailer op ons af en dat mogen we heel letterlijk nemen. In de trailer zien we namelijk een Charizard on a mission, Mewtwo als de ultieme vijand en … Pikachu die specialiseert in flauwe grapjes. Neem dit niet te serieus, maar wij hebben er eigenlijk wel al zin in.

Detective Pikachu, het klinkt als een hype die een stap te ver is gegaan en als we eerlijk zijn, dachten wij dat ook bij de aankondiging van deze film. Maar toegegeven: eens de initiële marketing op gang kwam en we de combinatie van furry Pikachu en allround-good-guy Ryan Reynolds op onze schermen zagen, smolt het hart van zelfs de meest kille filmcriticus.

We herkennen nog tien pokémon in de trailer van Detective Pikachu.

Detective Pikachu

Want Detective Pikachu toont in zijn tweede trailer dat ie zichzelf niet al te serieus neemt. Pikachu is daarbij een schattige Sherlock Holmes met een sarcastisch gevoel voor humor, die niet alleen teert op nostalgie van de pokémon-generatie. Een beetje alsof je een film zou maken met enkel BB8 dus, voor de Star Wars-adepten.

Hier is de tweede trailer voor Detective Pikachu

Wat niet wil zeggen dat er achter Detective Pikachu geen verhaal schuilt: op een dag raakt privédetective Harry Goodman vermist, zonder één spoor achter te laten. Zijn 21-jarige zoon, Tim, gaat op zoek. Zo leert hij Pikachu kennen, een pokémon die met mensen kan praten en de voormalige partner van Harry. De twee kunnen het samen goed vinden en vertrekken op zoektocht naar Harry. Daarvoor ondernemen ze een trip naar Ryme, een moderne stad waar mensen en pokémon vredig samenleven. Handig!

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds leent z’n stem uit aan het gele animatiedier, iets waar hij trouwens apetrots op is. Reynolds nam zelfs een hilarische video op waarin hij blootlegt hoe hij aan method acting doet om zijn Poké-skills op punt te krijgen. Tim wordt dan weer gespeeld door Justice Smith (The Get Down). Maar laat ons eerlijk zijn: het is vooral de pluizige, maar grappige Pikachu die ons overtuigd heeft.

Giphy

Verkocht! Detective Pikachu wordt gereleaset op 10 mei. Tot dan kijk je hier naar de eerste trailer.

Gesponsorde artikelen