Deze week in ‘B&B Zoekt Lief’: De terugkeer van Stefaan in Sluis en veel romantische dates

De tijd begint te dringen in B&B Zoekt Lief. Wie nog het hart wil veroveren van een van de B&B-uitbaters slaat dus maar best snel zijn of haar slag. We worden deze week dan ook overladen met romantische dates.

De vrijgezel die deze week misschien wel de meeste moeite doet in B&B Zoekt Lief is Stefaan. Na enige afwezigheid is hij terug in Sluis bij Katy en dus wil hij zijn verloren tijd goedmaken. Hij neemt haar dan ook mee op romantische date aan het water.

“Eigenlijk is het voordeel van de dagen dat ik weggeweest ben, dat ik nu weet hoe laat het is. Ik kreeg voortdurend de vraag waar ik zat met m’n gedachten”, legt hij uit. Of die mooie woorden voldoende zijn voor Katy valt af te wachten.

Jetski en cocktails

Op Curaçao is de date van Patricia en Robby iets avontuurlijker. Ze gaan namelijk gaan jetskiën. Daar kruipt Patricia als eerste achter het stuur, maar ze vraagt wel aan Robby om haar goed vast te houden. Die moet daar geen twee keer over nadenken.

“Dat voelde meteen goed. Het was een ander contact dan gewoonlijk. Ze laat wel niet snel in haar kaarten kijken. Ik heb een muurtje rondom mij gebouwd en ik denk dat zij dat ook heeft. Gaan we die kunnen afbreken of niet? Ik hoop van wel”, blikt hij achteraf terug op de date.

Geen gezellige date met twee op Tenerife bij Anthony. Hij heeft nog meerdere vrouwen en neemt hen samen mee naar de Qomo bar. Daar verrast hij hen met een masterclass in het shaken van verleidelijke cocktails. Daarna is het de beurt aan de dames: zij moeten hun eigen unieke cocktail creëren. De beste creatie wordt beloond met een leuk cadeautje. 

VTM

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...