Deze week in ‘Blind Getrouwd’: Beginnende vlinders en opstekende twijfel

In Blind Getrouwd zit de huwelijksreis er ondertussen voor iedereen op. Alle koppels worden terug in België geconfronteerd met de realiteit. En bij sommigen is die heel positief, terwijl die bij anderen alleen maar de twijfel doet toenemen.

Larissa & Simen en Thomas & Karlien keerden vorige week al terug naar België in Blind Getrouwd. Dat ging gepaard met de nodige problemen bij beide koppels. In een nieuwe aflevering zullen we zien of zij vooruitgang boeken samen.

Daarnaast is het ook aan Jidse & Jorina en Jonas & Britt om Mexico achter zich te laten. Zij gaan nog zo’n vijf weken samen wonen en zullen zo moeten ontdekken of er toekomst zit in hun relatie of niet.

Jidse en Jorina

Bij Jorina en Jidse lijkt dat alvast wel het geval. Zij zitten al sinds hun huwelijk op een roze wolk en daar komen ze voorlopig niet van. Beiden zitten voortdurende te wachten op die terugval, maar die komt maar niet.

Voor Jidse staat er wel een belangrijke test op de agenda. Hij zal namelijk zijn schoonfamilie ontmoeten, iets wat zeer belangrijk is voor familiemens Jorina. Vooral de goedkeuring van haar zussen is zeer belangrijk. Om optimaal voorbereid te zijn, leert Jidse dan ook zeventig namen uit zijn hoofd.

Jonas en Britt

Meer problemen zijn er bij Britt en Jonas. Deze “lucifers” waren op hun trouw snel ontvlamd, maar in Mexico doken de eerste problemen op. Een misverstand zorgde ervoor dat beiden fysiek andere verwachten hadden. Ze moesten zo een stap terugnemen, vooral omdat Britt – in tegenstelling tot Jonas – nog geen gevoelens heeft.

De twee krijgen bezoek van expert Wim Slabbinck. “De meneer die dacht dat wij een perfect couple zouden zijn”, lacht Britt tijdens dat bezoek. “Die heeft zich ook serieus gemist hé”, vult Jonas al lachend aan.

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...