Left Right
scrollTop top

Dimitri Vegas & Like Mike maken hun acteerdebuut in ‘Patser’, maar er staan nog een hoop projecten klaar


Dimitri Vegas & Like Mike maken hun acteerdebuut in ‘Patser’, maar er staan nog een hoop projecten klaar

Ze speelden zichzelf wel al in een minirolletje in de ‘Safety First’-film, maar in ‘Patser’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, zullen ze hun échte acteerdebuut maken. Het dj-duo zal twee bewakingsagenten spelen in de Antwerpse haven. En nu zijn ook de eerste beelden van de film op ons losgelaten. In de trailer zien we de zeven hoofdzonden voorbijkomen, samen met hoofdrolspeler Mateo Simoni én natuurlijk de twee Belgische topdj’s.

“Mike en ik hadden al wel wat acteerervaring maar mezelf op het witte doek zien, is toch nog iets anders”, geeft Dimitri Vegas toe. Ze zijn beiden ook laaiend enthousiast over de film. “Regisseurs Adil en Bilall zijn toppers in hun vak en het verhaal is ook gewoon echt heel sterk. Het zou me verbazen als de film niet internationaal doorbreekt.”

Tv-serie gebaseerd op hun leven

Twee dagen stonden de dj-broers op de set van Patser. “We hadden ook maar juist twee dagen tussen de tours in, dus gelukkig is het nog gelukt”, legt Dimitri Vegas uit in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. We wisten al een tijdje dat de twee een rolletje zouden krijgen in Patser, maar naast hun acteerprestaties hebben de twee ook nog op een andere manier bijgedragen tot de film. Ze hebben namelijk een exclusieve song gemaakt voor de soundtrack. Wie er in het Sportpaleis kan bij zijn voor hun ‘Bringing the Madness‘-tour zal die track in avant-première te horen krijgen.

Dimitri, die momenteel nog op huwelijksreis is, maakte in het radioprogramma ook bekend dat er nog een aantal projecten in Hollywood in het verschiet liggen voor de dj-broers. “We zijn met een paar projecten bezig. Ik ga nu binnen een paar weken naar daar om een paar dingen af te ronden”, zegt hij. Maar het blijft niet bij films. “We hebben onder andere één tekenfilmserie waar we aan bezig zijn”, legt de dj uit, “en ook een tv-serie losjes gebaseerd op het leven van mij en Mike.” Die serie zou geproduced worden door de Mark Gordon Company, onder andere bekend van Grey’s Anatomy. Geen kleine productie dus.

Patser

Maar eerst is het uitkijken naar Patser, die eind januari 2018 in de zalen zal verschijnen. Regisseur Adil El Arbi en actrice Nora Gharib, beter bekend van haar deelname aan K3 zoekt K3, zullen zaterdag de film ook promoten op de Belgian Tube Days, waar El Arbi zelfs een workshop zal geven over het schrijven van scenario’s.

Bekijk hieronder de trailer, mét Dimitri Vegas & Like Mike:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547