Dit is waarom er volgende week geen aflevering van ‘De Verraders’ is

De fans van De Verraders zullen binnenkort even geduld moeten hebben. Op 13 oktober is er namelijk geen nieuwe aflevering te zien op VTM. Komend weekend krijgen we te zien hoe verrader William Boeva met het verlies van Lotte Vanwezemael omgaat, maar daarna is het even afwachten.

Het begint enorm spannend te worden in De Verraders. Na de eerste twee stemmingsrondes zijn er namelijk al twee verraders moeten vertrekken. Daardoor blijft William Boeva alleen over en krijgt hij de kans om een bondgenoot te verplichten over te stappen. Wie dat zal worden, komen we de komende aflevering pas te weten. Op hoe de samenwerking zal verlopen, is het wat langer wachten. Door de verkiezingen op 13 oktober is er op die dag namelijk geen aflevering van De Verraders op VTM.

De Verraders

De bondgenoten slaagden er in De Verraders twee weken geleden in om met Jonatan Medart al een eerste verrader te ontmaskeren. Met Lotte Vanwezemael moest er vorige week ook meteen een tweede verrader vertrekken. Radiomaakster Dorianne Aussems, een van haar beste vriendinnen, merkte namelijk meteen op dat Lotte zich anders gedroeg. En hoewel ze dat niet meteen liet merken, overtuigde ze de groep toch om volop op haar te gaan stemmen.

Uiteindelijk deed zelfs medeverrader William Boeva zijn duit in het zakje en stemde ook hij Lotte weg om zo zelf niet verdacht te worden. De seksuologe moest het programma dus meteen verlaten en de bondgenoten konden voor de tweede keer op rij feest vieren. Hoe William nu zal verdergaan en met wie, krijgen we dit weekend nog te zien. Daarna is er een weekje geen bedrog.

Verkiezingen

Die week pauze komt door de lokale en provinciale verkiezingen op zondag 13 oktober. Op die dag zal zender VTM live verslag uitbrengen uit enkele grote steden in De Grote Verkiezingsshow. Door samen te werken met de regionale redacties van HLN, zal die verslaggeving zelfs worden uitgebreid naar kleinere dorpen en gemeenten. Om die reden verandert de programmatie van de dag dus en is er geen De Verraders.

De Verraders is op zondag 6 oktober om 20 uur te zien op VTM. De volgende aflevering volgt op zondag 20 oktober.

Meer
Lees meer...