Dit zegt de kleur van je auto over wie je bent

De kleur van je auto zegt meer over jou dan je zou denken. Of je nu met een zwarte, een witte of een rode auto rijdt, het heeft allemaal een betekenis! Ontdek hier wat de kleur van je auto over jouw persoonlijkheid zegt:

1. Wit

iStock

Als je met een witte auto rijdt, heb je een frisse en moderne kijk op het leven. Je hebt smaak en je kent je wereld. Wit wordt ook geassocieerd met puurheid, wat dus wil zeggen dat je een eerlijk persoon bent. Een witte auto is wel moeilijk om proper te houden, dus waarschijnlijk ben je ook nog eens vrij perfectionistisch.

2. Zwart

iStock

Rijd je met een zwarte auto? Dan ben je stiekem wel een luxepaardje. Zwart is een klassevolle kleur, denk maar aan een zwart pak of een little black dress. Zwart straalt ook kracht uit en je bent waarschijnlijk iemand die alles steeds onder controle heeft.

3. Zilver

iStock

Heb je een zilveren wagen? Dan ben je een innovatief persoon! Zilver is de kleur van veiligheid en stijl. Je hebt veel zelfvertrouwen en je bent niet bang om dat te laten zien. Zilver past bij alles, dus jij kan je makkelijk aanpassen aan verschillende situaties. Zonder je smoothness te verliezen ;-).

4. Rood

iStock

Rood is een echte powerkleur! Als je auto rood is, ben je een vurig en passioneel persoon. Je houdt van actie, hebt veel zelfvertrouwen en je maakt vaak plezier. Je valt graag op, maar komt nooit als een ‘dikke nek’ over. Want jij bent supersympathiek!

5. Blauw

iStock

Als je een blauwe auto hebt, ben je een optimistisch persoon. Je bent bijna altijd goedgezind. Mensen kunnen op je rekenen en je vertrouwen. Je hebt daarnaast een vriendelijke persoonlijkheid en je slaat graag een babbeltje.

6. Bruin/beige

iStock

Rijd je met een bruine of beige auto? Dan ben je ongetwijfeld een rustig persoon. Dat wil niet zeggen dat je onzeker bent, integendeel, je bent net heel zeker van je stuk. Je bent volwassen voor je leeftijd, maar dat houdt je niet tegen om af en toe de bloemetjes buiten te zetten. En oh ja, vrouwen met een beige wagen, zijn echte fashionista’s!

7. Geel

iStock

Don’t worry, be happy! Als je met een gele auto rijdt, breng je een lach op ieders gezicht. Je neemt het leven niet te serieus en je durft gerust risico’s nemen. Toch kan je ook je verantwoordelijkheid opnemen. Je bent superpositief ingesteld en je hebt een toffe persoonlijkheid.

8. Groen

iStock

Rijd je met een groene auto, dan weet je wat je wil. Je zegt ook altijd meteen waar het op staat, en dat weten de mensen in je omgeving zeker te appreciëren. Je bent heel ambitieus en je hebt doorzettingsvermogen. Daardoor zal je nog heel wat bereiken in je leven!

9. Oranje

iStock

Mensen die met een oranje wagen rijden, zijn betrouwbaar, maar hebben regelmatig afwisseling nodig. Je zit er niet mee in om tegen de stroom in te gaan, maar je blijft toch steeds beleefd en vriendelijk. Plus, je houdt ervan om in de spotlights te staan. En terecht ;-)!

Hoe dan ook, je auto én je persoonlijkheid zijn sowieso de MAX! Jouw wagen betekent bovendien ontzettend veel voor je. Op de website van Start Life vind je heel wat tips en tricks om alles uit je favoriete vervoersmiddel te halen. Go check it out!

Meer
Lees meer...