Documentaire ‘JUNG KOOK: I AM STILL’ krijgt ‘party edition’ in de cinema

JUNG KOOK: I AM STILL, de documentaire van het jongste lid van BTS, krijgt een nieuwe uitgave. Het gaat om JUNG KOOK: I AM STILL – The Party Edition. Daarbij volgt er na de film nog een feestje van twintig minuten waarbij je kan meezingen én -dansen.

Goed nieuws voor wie de documentaire JUNG KOOK: I AM STILL nog niet gezien heeft (of die nog een tweede keer wil zien). De film zal namelijk in een speciale versie te zien zijn inclusief een klein feestje.

JUNG KOOK: I AM STILL – The Party Edition

Vorige maand verscheen JUNG KOOK: I AM STILL in de zalen. Het gaat om een documentaire die Jung Kook van BTS gedurende acht maanden volgde. Het gaat om de periode waarin de zanger zich voorbereidde op zijn solodebuut met het album ‘GOLDEN’. De documentaire bevat beelden van de zanger in de opnamestudio, maar we konden hem ook aan het werk zien op het podium.

De film keert nu terug naar de filmzalen, maar daarbij zal er nog een leuk extraatje zijn. Het gaat namelijk om JUNG KOOK: I AM STILL – The Party Edition, waarbij je naast de film ook nog kan genieten van een klein feestje van 20 minuten. Het gaat om een singalong party waarbij zingen dus toegelaten is (en zelfs aangemoedigd wordt).

Het is nog niet geweten in welke filmzalen The Party Edition te zien zal zijn. Op vrijdag 4 oktober gaan de tickets in voorverkoop dus vanaf dan zullen de deelnemende filmzalen ook bekend zijn. Meer informatie is te vinden op de officiële website.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor JUNG KOOK: I AM STILL:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...