‘Dream Productions’: Spin-off van ‘Inside Out’ krijgt teaser

Pixar heeft zojuist twee nieuwe animatieseries aangekondigd voor Disney+. De meest opvallende daarvan is Dream Productions, die zich afspeelt in de wereld van Inside Out.

Inside Out 2 verscheen deze zomer in de zalen en groeide daar uit tot de meest succesvolle animatiefilm aller tijden. Sinds deze week kan je de film ook bekijken op Disney+.

Dromen van Riley

Op die streamingdienst komt eind dit jaar ook een spin-off van Inside Out. Het gaat om de vierdelige minireeks Dream Productions. Daarin krijgen we de afdeling in het hoofd van Riley te zien waar haar dromen worden gemaakt.

Het produceren van die dromen gebeurt met de hulp van miniregisseur Paula Persimmon (stem van Paula Pell). Zij krijgt echter af te rekenen met problemen als Riley ouder begint te worden. De gekende dromen met een Rainbow Unicorn en heel veel glitter blijken ineens niet meer te werken.

Om haar carrière als droomregisseur te redden, besluit Paule samen te werken met Xeni (stem van Richard Ayoade). Hij is de regisseur van de dagdromen van Riley die op zoek is naar zijn grote doorbraak. Paula en Xeni zullen hun verschil in visie moeten zien te combineren om een droomhit te scoren.

Win or Lose

Naast de aankondiging van Dream Productions heeft Pixar nog een nieuwe animatiereeks voorgesteld. Het gaat om de achtdelige reeks Win of Lose. Daarin volgen we een baseballcoach (stem van Will Forte) van een jeugdteam. Hij werkt samen met zijn acht jeugdspelers toe naar een belangrijke match en krijgt daarbij af te rekenen met hun verschillende karakters en ouders. Iedere aflevering van Win or Lose heeft een andere visuele stijl.

Bekijk hier de teasers van Dream Productions en Win or Lose:

Dream Productions is vanaf woensdag 11 december te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...