Drie leden verlaten K-popgroep Golden Child

De K-popgroep Golden Child gaat verder met zeven leden. TAG, Kim Jibeom en Choi Bomin hebben namelijk besloten om hun contract bij het agentschap Woollim Entertainment niet te verlengen. De andere leden besloten om wel bij het agentschap te blijven.

K-popgroep Golden Child bestaat vanaf nu uit zeven leden in plaats van tien. De groep maakte zijn debuut in 2017 onder het agentschap Woollim Entertainment, maar nu moesten de leden beslissen of ze bij het agentschap wilden blijven.

Golden Child

Golden Child maakte zijn debuut in augustus 2017. De groep bestond toen uit tien leden. In maart 2022 begon Daeyeol als eerste lid van de groep aan zijn verplichte militaire dienstplicht. Hij keerde ongeveer een jaar geleden terug. Op dit moment is Y bezig met zijn legerdienst, waardoor de groep het nu dus eigenlijk al meer dan twee jaar met negen of acht doet. Maar in de toekomst zal de groep nog minder leden tellen.

Het contract van de leden van Golden Child met het agentschap Woollim Entertainment liep dit jaar af. Daardoor moesten de leden beslissen of ze al dan niet bij het agentschap zouden blijven. In een officieel statement laat Woollim Entertainment nu weten dat zeven leden van Golden Child besloten hebben om bij het agentschap te blijven. Het gaat om Lee Daeyeol, Y, Lee Jangjun, Bae Seungmin, Bong Jaehyun, Kim Donghyun en Hong Joochan. TAG, Kim Jibeom en Choi Bomin zullen het agentschap en de groep verlaten. Deze beslissing werd met genomen na “zorgvuldige discussies” en gebeurde met wederzijdse instemming.

Bekijk hier het officiële statement van Woollim Entertainment:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...