‘Road to Kingdom 2’ stelt deelnemers voor

De K-popwedstrijd Road to Kingdom keert dit jaar terug voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in 2020 en vormde de aanloop naar Kingdom. Deze keer wordt het een reeks die op zichzelf staat. We wisten al dat Taemin van SHINee de presentatie voor z’n rekening zal nemen en nu weten we ook welke zeven boybands zullen deelnemen aan de wedstrijd.

De Zuid-Koreaanse zender Mnet heeft de groepen bekendgemaakt die zullen deelnemen aan het tweede seizoen van Road to Kingdom. Deze keer zullen opnieuw zeven boybands het tegen elkaar opnemen, waarvan er eentje ook al te zien was in het eerste seizoen van de wedstrijd.

Road to Kingdom

Het eerste seizoen van de reeks verscheen in 2020. Toen ging het eigenlijk om een soort voorronde voor Kingdom. Aan Road to Kingdom namen iets minder bekende groepen deel waarbij ze een ticket konden winnen voor Kingdom. Ze kregen elke week een nieuwe uitdaging, waarbij ze een optreden moesten voorbereiden. Uiteindelijk werd het eerste seizoen gewonnen door THE BOYZ, die uiteindelijk tweede werden in Kingdom na Stray Kids.

De deelnemers van het eerste seizoen waren THE BOYZ, Pentagon, ONEUS, ONF, Golden Child, Verivery en TOO. In het tweede seizoen zal het opnieuw gaan om zeven deelnemende groepen, waarvan er eentje al te zien was in het eerste seizoen.

Deelnemers

In het nieuwe seizoen van Road to Kingdom zal ONEUS opnieuw z’n kans wagen. De groep strandde in 2020 op de vierde plaats en zal nu dus proberen om beter te doen. Daarvoor zal het het moeten opnemen tegen THE NEW SIX, 8TURN, YOUNITE, CRAVITY, TEMPEST en The CrewOne. Die laatste groep bestaat eigenlijk uit de groepen ATBO en JUST B, die recent besloten om hun krachten te bundelen in de nieuwe projectgroep TheCrewOne.

Deze keer is de prijs dus geen ticket voor Kingdom, maar staat de reeks volledig op zichzelf. De reeks staat gepland om in première te gaan in september. Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet.

Meer
Lees meer...