Taemin (SHINee) tekent contract bij agentschap Big Planet Made Entertainment

Taemin van de K-popgroep SHINee heeft een nieuw agentschap gevonden. Enkele weken geleden kwam het nieuws uit dat Taemin SM Entertainment na 16 jaar zou verlaten. Voor groepsactiviteiten met de andere leden van SHINee zal Taemin wel nog betrokken blijven bij SM Entertainment, maar zijn solowerk zal beheerd worden door het agentschap Big Planet Made Entertainment.

Taemin zal voor zijn solowerk niet langer beroep doen op het agentschap SM Entertainment. De zanger verliet het agentschap na 16 jaar en is voor zijn solowerk nu verbonden aan Big Planet Made Entertainment, waar ook de girlgroup Viviz, Ren (NU’EST) en Ha Sung-woon (Wanna One) ondergebracht zijn.

Taemin

Taemin maakte zijn debuut in 2008, op 14-jarige leeftijd, als het jongste lid van de boygroup SHINee. In 2014 bracht hij zijn eerste solo-EP ‘Ace’ uit. Nog eens vijf jaar later in 2019 werd Taemin een van de leden van de SM supergroep SuperM. In 2021 begon hij aan z’n verplichte militaire dienstplicht, waarvan hij vorig jaar terugkeerde. Sinds zijn terugkeer bracht Taemin al een nieuwe EP uit.

Het contract van de leden van SHINee bij SM Entertainment liep in maart ten einde, waarbij Taemin besloot om voor zijn solowerk een ander agentschap te zoeken. Dat vond hij bij Big Planet Made Entertainment.

Het agentschap heeft laten weten dat het Taemin zal ondersteunen in zijn muziekcarrière, maar ook in de andere richtingen die hij wil uitproberen. Zo mogen we hem mogelijk verwachten als acteur in series of films of kan Taemin binnenkort opduiken in realityprogramma’s.

Bekijk hier de nieuwe officiële foto’s van Taemin:

Meer
Lees meer...