K-popgroep The Boyz komt met wereldtournee naar Europa

De K-popgroup The Boyz zal met z’n wereldtournee ‘THE B-ZONE’ halt houden in Europa. Het gaat om vier concerten in onze buurlanden die zullen doorgaan in juni.

Na een lange tijd zonder concerten als gevolg van het coronavirus, worden er steeds meer concerten georganiseerd in onze buurt. En daarbij konden de K-popgroepen natuurlijk ook niet uitblijven. Zo zal The Boyz in juni naar Europa komen voor vier concerten.

‘THE B-ZONE’

The Boyz kondigden op 30 maart hun wereldtournee ‘THE B-ZONE’ aan. Daarbij maakten ze aanvankelijk nog geen stops bekend. Maar nu zijn de eerste concerten aangekondigd. Het gaat al meteen om het Europese luik van de tournee waarbij de groep halt zal houden in vier Europese steden.

Het eerste concert vindt plaats in de Londense OVO Arena Wembley op maandag 20 juni 2022. De tweede halte is op woensdag 22 juni in de Ahoy Arena in Rotterdam. Vervolgens reist de groep verder naar Parijs, waar ze op zaterdag 25 juni een concert geven in La Seine Musicale. De laatste stop staat gepland op dinsdag 28 juni in de Verti Music Hall in Berlijn. Het is voorlopig nog niet bekend wanneer de voorverkoop van start gaat.

Eric

Op de concerten zal The Boyz wel optreden met tien in plaats van met elf. Eric, de jongste van de groep en dus de maknae, zal er niet bijzijn. Vorige maand liet het agentschap IST Entertainment weten dat Eric door gezondheidsproblemen tijdelijk op non-actief werd gezet.

Die pauze zal dus al zeker duren tot en met juni, wanneer de groep met de ‘THE B-ZONE’-tour neerstrijkt in Europa.

Bekijk hier de aankondiging van de Europese tak van de wereldtournee:

Meer
Lees meer...