Dua Lipa komt met ‘Radical Optimism’-tour naar Sportpaleis in Antwerpen

Dua Lipa heeft haar nieuwe wereldtournee aangekondigd. Het gaat om de tour die samenhangt met haar album ‘Radical Optimism’, dat eerder dit jaar verscheen. Deze zomer kregen we op Rock Werchter al een voorsmaakje van het kunnen van de Brits-Albanese zangeres, maar volgend jaar keert ze dus terug naar ons land.

Afgelopen zomer was Dua Lipa een van dé hoogtepunten van Rock Werchter. Tijdens haar optreden bracht ze al heel wat nummers van het album ‘Radical Optimism’, dat in mei verscheen. Het gaat al om het derde studioalbum van Dua Lipa na ‘Dua Lipa’ en ‘Future Nostalgia’. Volgend jaar trekt de zangeres opnieuw op wereldtournee en daarbij zal ze halthouden in ons land.

‘Radical Optimism’-tour

In 2022 stond Dua Lipa al eens twee avonden in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen en dat zal ze volgend jaar nog een keertje overdoen. De zangeres zal op woensdag 11 en vrijdag 13 juni neerstrijken in ons land met haar ‘Radical Optimism’-tour. Die tour zal in maart afgetrapt worden met twee concerten in Australië. In april staat ze in Nieuw-Zeeland.

Vanaf mei is het dan de beurt aan Europa, met concerten in Madrid (Spanje), Lyon (Frankrijk), Hamburg (Duitsland), Parijs (Frankrijk), Praag (Tsjechië), München (Duitsland), Amsterdam (Nederland), Milaan (Italië), Antwerpen (België), Londen (Verenigd Koninkrijk), Liverpool (Verenigd Koninkrijk) en Dublin (Ierland). Daarna trekt Dua Lipa nog verder naar Canada en de Verenigde Staten in september en oktober. De zangeres laat ook weten dat er nog extra stops toegevoegd zullen worden aan de tour.

De concerten in België gaan dus door in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets gaan in algemene voorverkoop op vrijdag 20 september. Wie zich via de website van LiveNation registreert, kan al een dag eerder tickets proberen bemachtigen.

Bekijk hier de aankondiging en alle stops van de ‘Radical Optimism’-wereldtournee:

Meer
Lees meer...