Eerste aflevering podcast ‘Vik & Gert’ staat nu online

Vanaf vandaag kan je op de verschillende podcastplatforms én via GoPlay luisteren naar de eerste aflevering van de podcast Vik & Gert. In de podcast vertellen Viktor en Gert Verhulst op hun eigen manier over verschillende onderwerpen.

Ons land is een podcast rijker. Vanaf vandaag kan je luisteren naar de gloednieuwe podcast Vik & Gert. Zoals je al kan raden, gaat het om een podcast van Viktor en Gert Verhulst, die vanaf nu elke week een vader-zoonmomentje zullen hebben met elk een microfoon voor hun neus. En dat levert in de eerste aflevering alvast enkele interessante onderwerpen op.

Vik & Gert

Iedereen die naar De Verhulstjes kijkt, weet dat Viktor en Gert Verhulst een geweldige band hebben. De twee houden ervan om elkaar te plagen, maar dat zorgt vaak voor hilarische televisie. Daarom heeft Play besloten om de twee ook hun eigen podcast te geven. Vanaf nu verschijnt er elke donderdag een nieuwe aflevering van Vik & Gert op de gekende podcastplatformen én GoPlay. Op GoPlay krijg je ook beelden te zien bij de podcast.

In de eerste aflevering worden er al meteen scherpe onderwerpen aangesneden. Zo gaat het over te laat komen, maar ook over vastzitten in de lift, iets waar zowel Viktor als Gert al ervaring mee hebben. Daarnaast hebben de twee het ook over hun sportieve levensstijl, TikTok en wie de urne van Gert zal krijgen na zijn dood.

Beluister de aflevering hier op Spotify:

Bekijk hier al een fragment uit de podcast:

Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van Vik & Gert op de gekende podcastplatforms en GoPlay.

Meer
Lees meer...